Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 29, 2011

Lumpy woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 32.05).

Zaterdag 30 April - 71.8 kg. Jawel, we zijn er weer. Beetje aangekomen maar nooit de moed verloren omdat ik weet hoe het komt. Net voor de Pasen weer serieus begonnen en er is inmiddels weer een kilo af. Ach, je weet hoe het moet het is alleen weer even in het ritme komen.
Nou gaan we a.s. vrijdag 6 mei op vakantie maar ja, er is altijd wel een reden om "nog even te wachten met lijnen totdat....". Ik wil proberen om tijdens de vakantie ook af en toe even langs te wippen zodat ik mezelf dwing om jullie te laten weten hoe gedisciplineerd ik in de vakantie ben....:cool06:
Bij jullie is het nu koninginnedag: voordat je je vorkje in de oranje tompouce zet, even bedenken hoe lang je moet bewegen omdat er weer af te krijgen. En die Oranje Bitter? Die is het mooist in de fles met zo'n rood/wit/blauw etiket.
Ik heb net mijn eerste liter water voor de dag op en het is nog geen 11 uur.
Tot gauw, prettig weekend en succes allemaal.
Een groet
Lianna

August 13, 2011 om 03:05
Hallo
Leuk om weer iets van je te horen ,met mij gaat het goed we hebben een mooie trouwdag gehad van onze zoon.
Ze zagen er stralend uit.Met mijn gewicht gaat het momenteel redelijk, ik ben nu nog steeds 67 kg, ik heb er de laatste tijd niet zoveel aan gedaan, heb nogal wat onregelmatig gegeten ( we hebben een kleine camping in Drenthe met 47 plaatsen en hebben het de laatste weken redelijk druk gehad dus dan komt er van normaal koken niet zoveel, we hebben daar ook een snackbar bij dus dan eet je vaker een een frikandel of een kroket en een patatje das lekker makkelijk de snack doe ik n.l. ook zelf).Maar de drukte is nu weer voorbij dus en ik ben niet aangekomen dus ik mag niet mopperen, komt van het vele lopen denk ik.Is met jouw alles nog goed?Je bent ook niet veel op de site en sommigen waar ik buddie van was zijn ook afgehaakt das wel jammer vind ik.
Natuurlijk ben ik geïnteresseerd in een update van jouw kant.Hoop dat je een beetje goede berichten hebt.Laat maar es horen en dan stuur ik je wel weer een berichtje terug. Ik heb nu weer wat meer tijd,Je zou me ook nog een keer een recept voor een chocolade cake sturen,heb je die nog?Lianne een goed weekend toegewenst en tot schrijfs zal ik maar zeggen groetjes Fenna
August 14, 2011 om 05:30
Hi Fenna, ik ben weer terug op de site dwz vanaf 29 augustus wordt alles weer regelmatig - dan zal ik ook het recept van die cake naar je sturen.
Momenteel in Italie en dat is een onderdeel van de update die ik je schrijven zal wanneer ik terug ben in Perth. Alles gaat goed maar we zijn onverwacht bijna 3 maanden van huis geweest wat een slechte situatie voor het gewicht is. Regelmaat is alles wat ik nodig heb zodra die regelmaat weg is dan zit alles er zo weer bij.
Nogmaals, eind augustus zijn we weer thuis en dan begint ons gewone leven hoop ik dus ook mijn bezoeken aan deze site - ik ben blij dat ik er weer opzit: een stap in de goede richting.
Tot gauw, prettig weekend en wat leuk te lezen dat jullie een camping in Drenthe hebben.
Een groet
Lianna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan