Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Eefahh woog op het moment van schrijven 60.90 kg (bmi: 21.58).

PFFF nou hier gaat het niet zo goed meer hoor:(
Wat voelde het goed om in de 59 te zitten en wat jammer dat ik het niet vast kan houden:S het is mijn eigen schuld ik weet het, maar mijn lichaam wil ook niet echt meewerken!

Heb momenteel last van lusteloosheid, geen zin en fut om door te zetten. Dit is goed zichtbaar wat betreft het afvallen. Ik kan me er gewoon niet toe zetten, kan me doel gewoon niet behalen en vasthouden. Heel frustrerend. Ik loop bij een homeopaat omdat ik een chronische oorontsteking heb en zij heeft mij een nieuw middel gegeven dat er ook voor moet zorgen dat die lusteloosheid minder wordt... Hopelijk werkt het.

Daar komt ook nog eens bij dat mijn darmen geen zin meer hebben om hun best te doen:S Ben al dagen niet naar de wc geweest wat ook voor een deel mijn gewicht kan verklaren. Volgende week moet ik ongesteld worden, dus je snapt dat ik in mijn beste periode zit (NOT). Heel vervelend dus allemaal. Heb voor nu maar even een laxerend middel genomen (movicolon), maar wil dit eigenlijk niet, dus ga ik vanmiddag maar even stoelgang thee van zonnatura kopen. (al die activa dingen enzo mag ik niet vanwege de melk die erin zit). Hopelijk werkt dat... we gaan het zien...

Fijne koninginnedag allemaal!

Liefs
Eefje

April 30, 2011 om 03:29
Hee meisje!

Wat vervelend allemaal, ik hoop dat het snel beter wordt!

:michelle2207:
April 30, 2011 om 16:00
Hoi Eefje,

Vervelend om te horen :(

Toch moet je je niet blindstaren op die 2kg meer. Wat verwacht je van die 2kg minder? Hoeveel mooier vind je dan je lichaam? Zijn er misschien andere manieren om dit te bereiken ipv je rot te focussen op die 2 kg.

:luv2:
:daniellep1984:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan