Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 87.40 kg (bmi: 30.24).


Sinds gisteren ben ik op het dirigentenkamp van de Continentals. Dat is altijd supergezellig, en er is ook veel lekker eten! Gelukkig zijn er ook twee buddies van deze site daar, en met een van hen heb ik afgesproken dat we niet van alle lekkere dingen gaan eten.

Los daarvan merk ik dat ik sowieso nu niet zelf kan kiezen wat ik wil eten, en dat ik mijn eten niet kan afwegen, en dat dat best lastig is... Gisteren had ik nog besloten dat ik dan m'n dagboekje ook maar niet in zou vullen, maar ik heb nu besloten om toch maar proberen dat consequent wel te doen. En dan moet ik maar inschatten, bij de warme maaltijd, wat ik precies naar binnen werk.

Ik slaap overigens gewoon thuis, dus ik kan me wel elke dag wegen. Hopelijk is dat ook een goede stimulans om me niet tot al het lekkers te laten verleiden!

Voor vandaag iedereen een mooie Koninginnedag toegewenst! Waarschijnlijk ga ik ook nog even naar de vrijmarkt in Woerden, omdat mijn ouders daar een kraampje hebben voor hun organisatie in Oeganda (ze zijn nu sinds 2 dagen weer in Nederland). En verder merk ik er, vanwege dat dirigentenkamp, weinig van!


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan