Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Rippedgirl woog op het moment van schrijven 64.40 kg (bmi: 23.65).

Donderdag 5 mei
Even een paar mindere dagen gehad. Maar ik blijf knokken! Ik wil nu doorpakken! Ga weer goed mijn best doen, niet toegeven aan verleidingen. Maandag weer op de weegschaal!
Zonnige dag gewenst!

Maandag 2 mei
Yes yes, weer 200 gram eraf. Hopelijk gaat het nu dan echt lukken om nog iets lager in gewicht te komen en kom ik eindelijk uit die vicieuze cirkel van de 64,7 - 67 kilo waarin ik de laatste maanden zat. Ik kijk er naar uit en blijf mijn best doen! Vanavond hardlopen denk ik.


Zondag 1 mei
Hoewel ik gister qua voeding en beweging niet zo'n beste dag had - waarom zijn ijsjes ook zo lekker?! - heb ik toch mijn gewicht van gister kunnen behouden. Vandaag weer lekker veel bewogen. Lekkere workout gehad in de sportschool. Bijna anderhalf uur met gewichten in de weer geweest en ik was tevreden over de training. 's Middags nog op de skates geweest en een uur en een kwartier op de racefiets.

Wat wel gek is, is dat je tijdens de krachttraining mijn spieren erg goed kunt zien - voornamelijk rondom de sleutelbenen / hals / nek / schouders, boven- en onderarmen en kuiten. Maar een uurtje na de training dan is dat weer weg - wel jammer.

Qua eten:
Ontbijt: havermout, whey, water, magere kwark.
Lunch: 3 volkoren boterhammen met kaas en provençaalse kruiden in de oven. En los nog wat paprika en tomaat.
Diner: tomatensoepje met verse courgette, broccoli, tomaat en lenteui. Koude pastasalade met aubergine, courgette, komkommer, feta, verse spinazie e.d.
En wat losse aardbeien na.

Ik heb van alles nog over, dus ben bang dat ik morgen weer ongeveer hetzelfde eet. Misschien iets meer fruit er nog bij? Morgen ook weer werken - totaal geen zin in, heb juist net lekker een soort vakantiegevoel. Maar ja, we gaan er weer tegenaan, 40 uur lang.


Zaterdag 30 april
YEAH! Ik woog vanmorgen 64,4 kilo. Eindelijk - na maanden - weer eens een record qua gewicht, al scheelt het niet veel. Ik zat de 2e helft van deze week al steeds net beneden de 65 kilo, en nu dus lekker nog iets minder. Nog even en dan ben ik eindelijk 10 kilo afgevallen!

Wel gek, ik krijg nog steeds veel opmerkingen over dat ik afgevallen ben. En dat is zo vreemd, omdat ik in gewicht dus al een maand of 5 niet meer echt afgevallen ben. Als die mensen vragen of ik ben afgevallen, dan weet ik niet wat ik moet zeggen. Meestal zeg ik dan van niet.

Mijn collega die zelf iets langer en dunner is dan ik zei gister zelfs al dat ze vond dat ik echt niet meer hoefde af te vallen. Huh? Zulk soort opmerkingen begrijp ik niet.... kijk dan! Overal nog vetrollen, dikke beentjes etc. en een BMI van 23,7. Daar kan echt nog wel wat vanaf! Volgens de vetmeting in de sportschool (op weegschaal) was mijn vet% trouwens wel weer een stuk gezakt. Maar ja, ook daar wil ik niks van weten, want dat ding is super onbetrouwbaar. Dus ja, ik weet het niet zo wat ik er allemaal mee moet. Gaat het nou goed of gaat het niet goed met afvallen? Zelf ben ik nog lang niet tevreden, dus ga ik voorlopig nog even door! De bedoeling is dit jaar nog een vet% onder de 20% te bereiken (moet lukken) en het liefst net onder de 60 kilo te komen. Maar ik ben blij met elke stap in de goede richting.

Nu ga ik feesten :)
Fijne dag allemaal! :elmo:

Onbekend
May 2, 2011 om 02:07
Hartstikke goed meid!!! Volhouden!
Onbekend
May 9, 2011 om 02:11
Hoi,

Hoe is het nu? Heb je je na die paar mindere dagen nog weten te herpakken? Afgelopen week heb ik genoeg beweging gehad. Gesport, in de tuin gewerkt, gewandeld. Alleen het eten was minder. Ik heb gewoon teveel kcal naar binnen gewerkt...:grrr:
We gaan het vandaag weer oppakken. Vandaag ook de laatste week dat we 's avonds zo laat eten. Volgens mij is dat gewoon niet handig voor mij! Anyways mijn man is vanaf donderdag niet meer thuis :snik:, hij moet aan het werk, maar betekent voor mij dat ik wat meer regelmaat kan krijgen wat betreft eten en dat kunnen we dan weer de hele zomer volhouden! Op naar de 65 kilo aan het einde van het jaar!

Suc6 van de week! :yougogirl:

:kaatje31:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan