Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Adios85 woog op het moment van schrijven 108.40 kg (bmi: 35.80).

:dom: ben aangekomen! Bleh. Tja wat wil je ook. ipv een schrikdagje heb ik vorige week een schrik- lang- weekend gehad.
Vooral zondag en maandag waren erg slecht met veeeeeel drank en slecht eten en zaterdag en dinsdag waren ook niet al te best!:teleurstellingalom:
Ach je vol goede moed er weer tegen aan deze week!
Prettig koninginnedag!

edit: om half 1 na het werken, gewoon eten en drinken en douchen woog ik opeens 6 ons minder dus 108.6 kg. Vraag me niet waarom ik nog een keer op de weegschaal ging staan maarik zet het gewicht hier toch in haha.
Nu lekker genoten vban 1 en 3/4 tosti met chorizo en ketchup!

Onbekend
April 30, 2011 om 07:09
Heyhey,

Bedankt voor je reactie. Ben zelf ook erg trots!... Maar jij mag ook zeker al trots zijn hoor 7,3 kilo is ook niet niks. Zo ben ik ook begonnen. En dat aankomen af en toe hoort erbij.

Die oude foto's van mij vind ik echt verschrikkelijk haha, zo wil ik nooit meer worden.

Dat vele eten is zeker fijn maar heb het nodig want sport minimaal 7 uur per week. Maar zit er wel erg vol van pfff 2100 kcal is wel veel hoor. En zeker onbewust betere keuzes maken en niet meer naar de friet pakken enzo... En gisteravond werd hier een zak chips open getrokken en dat doet me dan ook helemaal niks meer omdat ik zo vol zit van het eten moet ik er niet aan denken om er ook nog eens chips in te proppen haha.

Wat leuk dat ik een voorbeeld ben :bigsmile:. Is voor mij alleen maar motiverend om door te gaan! En jou gaat het ook zeker lukken, als je maar vol blijft houden en jezelf niet iedere dag straft om niks lekkers te pakken! Zet 'm op dan lukt het jou ook!!!

:vlooike89:
April 30, 2011, gewijzigd door Pepperi op April 30, 2011 om 11:29
Ik wilde vanmorgen al reageren dat dat aankomen vast vocht was wat je vast hield... maar reageren via mijn mobiel lukte niet... En toen had je al gepost dat er toch wat af was :p zie je nou, vast vocht ;)

Je bent goed bezig... you go girl!

Hoe doe je altijd zo mooi die overzichtjes van je eten? Via voedingscentrum? (hoeveelheid vet etc -> vind ik erg handig)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan