Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Mei1987 woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 27.95).

Het volgende weekend is aangebroken en je raad het al.. ik zit onder de 80 kilo!!! Zelfs 79,1 ;) Ik ben echt zo super blij!! In totaal bijna 6 kilo, dat zijn 6 pakken suiker.. aan mijn kleren en riemen kan ik het al goed merken. Dat motiveert.

De volgende mijlpaal is 75 kilo.. ik ga door met gezond eten en bewegen. Ik volg geen speciaal dieet, aangezien mijn eigen dieet deze week haar vruchten heeft afgeworpen kan ik blijkbaar door gaan met gezond te eten, genoeg afvallen zonder een hoger gevoel te hebben. Mijn dieet bestaat voornamelijk uit tussendoor fruit of groente (tomaatjes, worteltjes, komkommer), 's ochtends yoghurt met cruslie of twee beschuitjes met gezond beleg, 's middags een pistolet met gezond beleg en 's avonds een lekker gerecht uit het boek jijvaltaf.nl.. Ik let erop dat ik per dag ongeveer 1000 tot 1200 calorien binnen krijg. Ik drink er alleen water en thee bij. Doordat ik niet heel veel calorien eet op een dag kan ik het me soms ook permiteren om te zondigen ;) deze week ben ik uiteten geweest, uiteraard wel gelet op wat ik nam (coquilles met groente en een paar patatjes, alleen een hoofdgerecht genomen).

Daarnaast gaat het sporten niet echt top. Iedere week wandel ik een uur met een vriendin, soms twee keer per week. Tevens probeer ik in het weekend te skaten, maar dat schiet er wel vaak bij in. Ik werk namelijk vier dagen in de week en vrijdags volg ik een studie aan de universiteit. De universiteit vergt in het weekend en soms de avonden veel tijd voor opdrachten, essay's en presentaties, waardoor ik niet aan sporten toe kom. Maar als ik tijd heb dan ga ik wel!

Vandaag zal ook wel een rare dag worden, aangezien we naar Amsterdam gaan. Ik neem water en gezond eten mee.

Meiden en pap, veel succes met de kilo's. Het gaat ons lukken!! Fijn weekend allemaal.

Liefs JoyceMay 11, 2011 om 13:22
Hi Joyce!

Hoe gaat ie?

Houd je het nog een beetje vol? Is de 77 al in zicht op de weegschaal?
Ik hoop het zo voor je!

Heel veel succes!

X
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan