Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Sporty33 woog op het moment van schrijven 63.50 kg (bmi: 23.32).

Vanmorgen gewogen: 63,5> Dat is alweer 1 kg minder sinds maandag. Als het zo doorgaat kan ik al eerder naar een andere fase.
De weegjuf vertelde mij dat je in deze fase en daarna slechts een halve kg verliest en nu verlies ik al meer. Mijn Ferrari rode broek die ik 10 jaar geleden kocht pas ik weer en niemand heeft zo'n broek want dat is natuurlijk niet meer in de mode. Bij Cool Cat en nee geen Gooische mannenbroek (ieuw). En toen rookte ik nog volop. Tja, zo'n verschil he, je eet zoveel minder als je rookt... Als je gaat afvallen is het wel een nadeel dat je bb-gedeelte ook flink afneemt. Ja hallo: ik ben er blij mee, maar geen maat A of B. Gelukkig nog een volle maat, iedereen ervaring hiermee? Mijn benen beginnen verhoudingsgewijs ook wat meer af te vallen.Bij mij was dat eerst niet echt zo: mijn middel is 2 maten kleiner dan mijn benen en dat trekt langzamerhand naar elkaar toe gelukkig. Jaja en vandaag KAAAAAAAAAS gegeten op mijn crackers: pan pan 20+ (komijn). Jammie en : rosbief.
Het is vandaag immers feest. Straks komen mijn vriendinnen langs en die schrikken zich vast een bult. Lang niet gezien namelijk. En al mijn kleding kan ik wellicht aan hen slijten haha.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan