Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Dorothee woog op het moment van schrijven 81.70 kg (bmi: 25.79).

:cheerleader:
Zo, en daar ga ik voor de restjes.
Een kilo van de 1,6 uit Lissabon is al weg!
En dan de + 1,8 kilo van het verschil tussen 'de oude' en Sonja!
Dat maakt het verschil van 2,4 kilo! Tja, het is niet anders.

En het nu ingevoerde gewicht is van Sonja. Dus geen gereken meer, what you see is what you get!
De oude is naar de stort, voorgoed verdwenen.

Net zoals ik jaaaaren heb gedaan voor ik echt aan de euro was gewend, dan rekende ik ook steeds terug (in guldens zou het zoveel zijn ...), zal dit ook nog wel even blijven hangen. Maar ...... ik beloof jullie, dat houd ik voor mezelf.
Hier op de site geldt de macht van Sonja!

En daar gaan we dan ...........
:gazodoor:

Onbekend
April 30, 2011 om 10:53
ja eindelijk onder de 100, daar heb ik lang van gedroomd hoor!!!!

en die voetbalclub is super, ze worden in een gewoon elftal ingedeeld naar hun voetbalniveau, en hebben een extra voetbaltraining om ook aan het sociale te werken. de leiders van hun elftal krijgen speciale begeleiding van wege de autistische beperking van mijn zonen. zo kunnen ze gewoon voetballen, zo fijn, want voetballen, daar zijn ze ster in!!!!

meis geniet van de zon... het is heerlijk!!!
Onbekend
April 30, 2011 om 12:27
Wat een verschil met je eerste foto en de laatste :zogaatiegoed:
En het verschil heb je zo weg gewerkt, wel een mooi vergelijk met de euro, ik reken alleen nog om als ik twijfel of ik het wil ;)
Ene ik raak niet in een dipje hoor ga gewoon :slak: verder, kom ik er vast ook.

Geniet van je weekend.
Onbekend
April 30, 2011 om 14:13
Ach, die kilootjes heb jij er zo weer af toch? En inderdaad een enorm verschil met die foto met dat blauwe hemdje en de foto uit Lissabon. En wat ben je al lekker bruinnnnnn!:strand:
April 30, 2011 om 14:54
Mmmm koffie met cheesecake... dat klinkt absoluut niet slecht. Je ziet er trouwens echt goed uit op de foto's van Lissabon :) en die laatste kilootjes met Sonja gaan ook wel lukken dat weet ik zeker.

Succes!
April 30, 2011 om 15:22
Oh jeetje, die cheesecake is alweer lang en breed uit je systeem dan :) zou ik me dan inderdaad niet druk om maken.

Ik heb vanochtend ook een rondje hardgelopen over de Erasmus- en de Willemsbrug, de eerste ging goed, de tweede was een stuk heftiger, maar ik heb het gehaald. Maar ja ik moest m'n avondeten van gister, 2 gevulde kippenpoten met een saus van verse paprika, eraf sporten ;)

En de cheesecake van Villa Augustus ken ik die is inderdaad heerlijk! Misschien dat ik de volgende keer als ik daar ben de ander gewoon probeer te motiveren die te nemen en dan pak ik een klein stukje, haha.
April 30, 2011, gewijzigd door Arin op April 30, 2011 om 15:24
Zo te zien op de foto heb je toch mooi weer gehad in Lissabon.
En je lijkt wel een ander mens dan op je eerste foto op het dak van het Vaticaan. Zelf heb ik moeite om op de foto te gaan en zeker om er voor te poseren. Dus de foto die nu op de site staan zie je niet veel van mij. Misschien als ik onder de 80 kilo kom. Jij gaat nu voor nog een paar kilo eraf, en dat gaat jou zeker lukken. Hoe lang duurt het voor je weer op vakantie gaat? Dat is altijd mooi om naar toe gte werken. Zelf hoop ik ook voor mijn volgende echte vakantie in juli in ieder geval rond de 85 kilo te wegen.:hangmat2:
April 30, 2011 om 16:47
Spinnen vind ik echt het einde.:wielrennen: Maar ik ben zo wie zo een fanatieke fietster.:fietsen: Er zitten inmiddels alweer ruim 800 km op mijn kilometerteller en mijn fiets is pas 5 weken oud.Je moet wel even wennen, de eerste paar keer dacht ik dat misschien toch iets te heftig voor mij. Kreeg echt last van mijn luchtpijp net of ik nog een zware roker was. En dat terwijl ik al bijna 25 jaar niet meer rook. Maar nu is het helemaal mijn ding ik moet zeggen dat het wel uitmaakt wie de les geeft. En of ze de juiste muziek gebruiken voor het juiste ritme om te fietsen. Ik ben benieuwd hoe jij het gaat vinden, ik hoor het vast wel.
April 30, 2011 om 17:06
Go for it , girl!!:yougogirl:
Onbekend
May 1, 2011 om 08:00
Haha, nou het is nu weekend en dan pak ik gerust wat lekkers hoor. En pizza heb ik gisteravond ook op :tong: Vandaar dat het bij mij niet hard gaat, ik lijn door de week, maar geniet zo wel nog steeds en dat vind ik ook belangrijk! Dat het zo ook kan, maar dan langer duurt, vind ik helemaal niet erg.
May 1, 2011 om 19:26
Wie weet ga je het nog leuk vinden, en slim van je om de weerstand niet te veel op te draaien. Je moet niet te snel van stapel lopen.
En eerst wennen en de fiets onder controle krijgen dan kan je op een gegeven moment ook staand sprinten enz.
Hoe langer je het doet hoe sneller en langer je kunt sprinten.
Het is echt kicken als je ziet hoe snel je benen kunnen draaien. En je helemaal leeg fietsen geeft mij erg veel voldoening lekker verstand op nul.
Had je een echte les of was het met een DVD?
Bij ons kan je alleen door de week een echte les volgen, en die vind ik het leukste met iemand die zelf ook fanatiek meefietst. Morgenavond mag ik weer ik heb er nu al zin in.
Je heb trouwens gelijk wat betreft de meusli van Atkins erg lekker.
Misschien zelfs wel te lekker.
Groetjes Arin

Onbekend
May 2, 2011 om 02:00
Hey,,,,
spinning....ik vind t geweldig. Ik ga iedere zaterdagmorgen. Heerlijk op de muziek je zelf lek trappen. Ik vind t echt heerlijk. succes
Onbekend
May 2, 2011 om 06:57
Ahhh ... eindelijk afscheid genomen van je lieve oude weegschaal. Tja, nu moet je je inderdaad maar richten op wat Sonja te vertellen heeft :bigsmile:
Lekker dat je dat extra gewicht weer zo snel kwijt bent. Hopelijk gaat mij dat ook lukken, want ook hier is er weer aardig wat bijgegroeid.
Onbekend
May 2, 2011 om 08:37
Nee, het is echt mijn echte gewicht ... hahaha. Die wedstrijd ga jij zo winnen, een dieet volgen in een vakantie is voor mij onbegonnen werk.
Vanaf volgende week word ik weer serieus.
Onbekend
May 2, 2011 om 12:58
Nou, ik reken ook nog steeds terug hoor. Sonja wordt vast goeie vriendjes met je.:knipoog:
En eh.... wat een leuke foto. Je ziet er goed uit. Die laatste paar kilootjes gaan je ook nog wel lukken.
Onbekend
May 2, 2011 om 15:22
Ha, ik vertelde net aan je bovenbuuf dat ik ook maar eens boeken van Zweedse schrijvers moet gaan lezen :lezen:

Nee, ik ben nog nooit in Lissabon geweest. Ik was meer een Zwitserland- en Oostenrijkfan.

De laatste vier weken heb ik, door een hoop drukte en geregel voor één van de kinderen, bijna niets meer aan mijn Zweeds gedaan. Wel heb ik al het geleerde nog eens doorgenomen en dat is zo ongeveer de helft van de studie, 20 lessen. Ik moet er nog 21 maar dat ga ik niet meer redden voor de vakantie. Het is nu weer wat rustiger dus ik ga er maar weer mee beginnen.
Onbekend
May 2, 2011 om 16:43
Tips zijn altijd welkom en in de bib is vast wel wat leesvoer te vinden
Ik heb ongeveer de helft van die lessen goed onthouden en dat valt me nog mee. Ach, we komen er wel :)
May 3, 2011 om 02:37
Bedankt dat je m'n geweten even bent... want ja als ik heel eerlijk moet zijn is het gewoon een kwestie van doorgaan tot het bittere einde. Het is alleen dat ik zwaar in de stress schiet als ik me bedenk dat ik in Augustus een maand in India zit en ik geen idee heb hoe ik daar aan TLC moet doen en ik daar ook niet weer 10 kilo zwaarder van terug wil komen, omdat ik daar me niet aan mijn plan heb kunnen houden. Daar probeer ik ook een oplossing voor te bedenken. Tijdelijk stabiliseren lijkt de meest handige aangezien we waarschijnlijk 3 weken in een lokaal weeshuis wonen en slapen en we daar met de pot mee eten. Aangezien die mensen zelf niks hebben wil ik niet met een eisen lijstje aankomen, dat vind ik een beetje ver gaan. Maar ja ik wil m'n dieet ook niet voortijdig stopzetten want ik wil die eindstreep gewoon halen. Heb nu al zoveel doorgemaakt dat het zonde zou zijn, dus dat is een beetje de crisis.

De pot pindakaas heb ik overigens niet in huis gehaald. Heb berekend wat een cracker pindakaas light in calorieën, koolhydraten etc. kost en ik heb bij de biologische supermarkt een los verpakt koekje gehaald met gelijkwaardige waarden. Scheelt dat ik daar maar 1 keer van kan eten ;) de pot pindakaas of een heel pak koekjes gaan een stuk langer mee. Momenteel stemt het idee dat ik vandaag een koekje bij de koffie heb me zeer gelukkig. Heb ik toch m'n kleine beloning voor 6 maanden en 1 dag hard werk.

Nogmaals bedankt voor de schop onder m'n kont :) ik had het volgens mij eventjes nodig.
Onbekend
May 3, 2011 om 04:25
De mannetjes van de brandweer met hun mooie beschermende pakken met bijpassende hoeden zijn geweest en hebben de eitjes/larven van de boom gekrabd en rondom en in de boom het gif gespoten.

Hopelijk komen ze niet meer terug, voel me wel een beetje een moordenaar :beschaamd:
:wesp: lijkt er wel op maar dan een paar keer zo groot en ze hebben maar liefst 6 poten en 4 vleugels !

Fijne bijkomstigheid dat ramenwassen veel kcal verbranding geeft want ik heb er best veel en vanmorgen toen ik naar buiten keek ........ :heelboos: zaten ze weer vol..... word er zooooooooooooo moe van !:zucht:

En vitrage heb ik hier niet dus die kunnen er niet voor en overgordijnen dicht doen is ook geen optie, veels te donker ;)
Vrijdag krijgen ze weer een beurt en dan vind ik het welletjes :) Dinsdag gaan we dan weer naar Ned. en dan zie ik ze lekker niet meer voor een paar weken :tong:

Dat is dus ook de reden dat ik woe niet naar de weegmevrouw kan, ik ben er gewoon niet, zit in de Ardennen.
Komt me eerlijk gezegd niet zo heel verkeerd uit..... ga echt mijn stinkende best doen om volgende week woe met een vrolijk gezicht van dat grote loeder bij haar af te stappen :fluiten:

Begin morgen met een rondje golfbaan, altijd perfect voor het verbranden van veeeeeel kcalorietjes !

Have fun !
May 4, 2011 om 02:56
Waar ken ik dat van.. precies weten voor anderen wat ze nodig hebben, maar zelf door de bomen het bos niet zien... oh ja mezelf ;) haha.

En 30 dagen, 30 kilo, ik moet er niet aan denken dat het gewicht wat ik in een half jaar ben kwijtgeraakt er in een kwestie van dagen weer aanzit eigenlijk. Maar ik ga inderdaad kijken of ik in Juli rustig een beetje kan stabiliseren zodat het daar niet te extreem omhoog gaat en dan komt het hopelijk wel goed. Gewoon rustig aan een beetje rijst bij de maaltijden (eten ze daar immers ook veel) of een boterham o.i.d. En ze zijn daar sowieso overwegend vegetarisch dus dat komt wel goed. Dan maar wat minder eiwitten bij de maaltijden.

Zoals je kunt lezen in m'n dagboek was m'n koekje overigens heerlijk. Vandaag het andere stukje of misschien bewaar ik die voor bevrijdingsdag...
Onbekend
May 4, 2011 om 08:29
hey meissie,

hoe is het daar?

knuf

Onbekend
May 4, 2011 om 10:57
:dag:

Het was heerlijk :genieten:

En jij..... al een hele ons weggewerkt :+:

:yougogirl:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan