Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Wauw43 woog op het moment van schrijven 75.00 kg (bmi: 24.77).

dag lievemensen ik sport wel veel ,
maar eet op t moment ook veel..
jakan soms wel een half paard op..
tijd dat t knoppiekwa ete weer om gaat..
of weekenden en pasen en koninginnedag afschaffen???
tot maandag allemaal.....

April 30, 2011 om 13:26
Nee hoor, we gaan al die gezellige dagen niet afschaffen. We gaan er beheerst van genieten en daarna de draad weer oppakken.
Onbekend
May 1, 2011 om 03:39
Hoi An,

Tja afschaffen is ook zo zonde, dan moeten we alleen maar werken en hebben we nooit meer vrij. msischien kan je proberen wat andere dingen in de plaats te zoeken wat je ook lekker vind om te eten. Of als je honger hebt bijvoorbeeld een stukje te gaan lopen. Ik hoop dat je weer helemaal de draad weet op de pakken!!!

Geniet lekker vandaag van het mooie weer

liefs

Renate
Onbekend
May 1, 2011 om 04:49
Ha An!

Niet de dagen afschaffen hoor, maar wel het vele eten achterwege laten. Maarja, mensen associëren gezelligheid vaak met eten dus dan blijft het misgaan. Gister BBQ gehad en dat is echt mijn valkuil. Dit keer een grote bak sla op, fruit erbij, en voor het lekker een speklapje. Het werkte blijkbaar, geen schade namelijk, -100 gram vanochtend! :Imgood:

Misschien een goede tip; vul je eet- en beweegschema's in. Je kunt precies zien wat je inneemt aan calorieën en wat je op een dag verbruikt. Als ik na het eten zie dat ik al op de 1500 calorieen zit dan eet ik echt dat ene koekje bij de koffie (wat me zo hard roept :shy: ) niet meer!

Fijne zondag!
Onbekend
May 1, 2011 om 11:31
Hey!

Sorry voor de late reactie, maar heb nog niet eerder de tijd gevonden om te reageren. Weer bedankt voor je berichtje:) Het lezen van complimentjes is altijd fijn:)!

Wat balen dat je de laatste dagen zoveel eet; nou moet je natuurlijk ook wel meer eten omdat je meer sport, maar lukt het nu wel nog met het afvallen dan? Veel succes met het omzetten van je knop. Het gaat je vast wel lukken.

Liefs, Shannaa
Onbekend
May 2, 2011 om 03:32
Whaha:)! Nogmaals bedankt.
Het is zo leuk, vooral nu mijn familie het ook echt begint te zien. In het begin dacht niemand dat ik het zou volhouden (inclusief ik zelf:shy:), maar ik heb iedereen toch even mooi het tegendeel bewezen. Ik ben heel erg koppig, dus ergens denk ik dat juist omdat niemand in mij geloofde, ik het zo goed heb weten vol te houden. En als je dan eenmaal goed bezig bent en afvalt smaakt het altijd naar meer!

Het is niet makkelijk, en ook ik heb mijn up & down days... maar tja, gewoon blijven herinneren waar je het voor doet, desnoods eerder gaan slapen en dan is het tot nu toe goed gekomen bij mij:)!

En die bikini gaat inderdaad wel lukken:) Voel mij nu al echt heel goed in bikini, dus dat gaat alleen nog maar beter worden:)!

Wanneer ga jij op vakantie? En veel succes met je voornemen. Ik hoop dat het lukt, dat geen vet meer in je lijf! Het is heel moeilijk, maar zoals je kan zien, niet onmogelijk!

Heel erg veel succes.

Liefs, Shannaa
Onbekend
May 2, 2011 om 03:49
Whaha bedankt (alweer)! Ik zie trouwens nu opeens dat jij ook nog maar 2,8 kilo hoeft:)! Dat is ook niet zoveel meer toch. Al wegen (helaas) de laatste loodjes altijd het zwaarste...

Heb je al plannen voor vandaag om het vanaf nu weer goed aan te pakken?!

Xx. Shannaa
May 2, 2011 om 03:56
Hoi An,
Natuurlijk doe ik weer met je mee. Ik was vanaf vrijdag alweer goed bezig, dus de paaskilo's ben ik alweer bijna kwijt. Misschien mag ik je een tip geven? Zorg dat je voldoende bij de maaltijden eet, en zorg ook voor gezonde tussendoortjes. Schaaltje yoghurt, appeltje of ander fruit. Zorg dat je het 'honger'gevoel voor blijft. Jezelf uithongeren heeft geen zin en lokt alleen maar eetbuien uit.
Het is hier nog behoorlijk frisjes. De zon schijnt al wel.
Kom op hoor, die laatste kilootjes 'moeten' er nog even af voor de zomer!
:doittogether:
Onbekend
May 2, 2011 om 05:15
Hoi An,

Dank je wel voor jouw reactie
Inderdaad een flinke schop onder de kont en gaan
Ik weet dat we het kunnen
En we gaan het nu bewijzen ook!

:vrienden02:
Onbekend
May 2, 2011 om 05:41
Hoi an,

Ik doe al een week met jou dieet mee en het werkt kan ik zeggen. Dus probeer al dat lekker te laten staan, koop lekker biologische komkommer en tomaat en jammie de pammie 's avonds :D

Zet hem op en je kunt het want zo zonde om weer terug te vallen steeds. Denk aan het doel wat je wilt bereiken.

Fijne dag vandaag

Liefs

Renate
Onbekend
May 2, 2011 om 07:18
Haha in 1 keer goed ;)
Jaa het weer maakt het er in ieder geval wel wat gemakkelijker erop om te gaan lopen of fietsen
De hond is hier voorlopig ook de Sjaak want ik wil echt minimaal 3 keer per dag een half uur wandelen, maar zo erg vind ze dat ook weer niet
Mag ik je vragen hoe vegetarisch vlees bevalt?
Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit op maar wil het wel gaan proberen, heb je misschien nog tips? Wat lekker is of hoe je iets lekker kunt maken...
Dank je wel alvast :)

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan