Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Jolijt woog op het moment van schrijven 77.60 kg (bmi: 26.85).

JAAAAAAAAA het is gelukt, alles wat op 1 mei ingeleverd moest zijn is nu de deur uit. Het is 30 april 20.30. Ruim op tijd dus :) :)
En nu heb ik dus vrij, wat een heerlijkheid. Morgen gewoon lekker met een boekje in de tuin, en wat onkruid wieden. Wat is dat lang geleden!

Natuurlijk is het :nordic: gewoon doorgegaan, het regelmatig wandelen voelt ook echt als mijn behoud in die drukke maanden.
En wat hebben we weer genoten vanochtend!
Omdat de eigenaar van ons vaste startcafé op vakantie was begonnen we vanochtend zonder een bakkie koffie vooraf, dat was wel even afzien! :knipoog:
Er stond een harde wind, de stokken waaiden zowat onder je vandaan, stevig inprikken dus. Maar wat is het overal weer prachtig. Ongelooflijk, wat bestaan er veel kleuren groen. En dan de bloesems, nu weer van de meidoorn. Alles bloeit tegelijk, dotters, paardebloemen, pinksterbloemen, fluitekruid.... zelfs de eerste orchideeën zijn al boven de grond. Alleen de rhodondendrons bij ons bosvijvertje nog niet, daar moeten we dus binnenkort nog eens langs.
We liepen een heel stuk over een breed zandpad langs het Schipborger Diep, dat hier heel mooi meandert. En ja hoor, hier zagen we weer een ree aan de bosrand. We beklommen de Kymmelsberg. Dat klinkt stoer, maar valt erg mee: wat zal-ie zijn? 6 meter hoog? in ieder geval wel genoeg om van het uitzicht over de kronkelende beek te genieten.
Omdat de rhodo's nog niet bloeiden nam ik de groep nog even mee langs een ander meertje, waar wat vroegbloeiende azalea's staan, die heerlijk geurden. De knalgele kleur zorgde voor een vrolijk accent.
Omdat ons stamcafé gesloten was dronken we voor één keer koffie onderweg, bij café de Drentsche Aa in Schipborg, een bekende plek voor wandelaars in dit gebied. Achter het windscherm was het goed toeven op het terras!
We liepen terug naar de auto's via het Siepelveentje, waar de kikkers ons op een luid kwaak-concert trakteerden. De zandverstuiving daar is mooi, maar wel even extra zweten! Al met al was het weer een heerlijke wandeling.

Jolijt

April 30, 2011 om 16:22
Gefeliciteerd met het halen van je deadline! je hebt je rustdag zeker verdiend! En wel meer ook, zeg. Je bent aardig bezig. Goed dat je dat wandelen hebt, om je zinnen te verzetten.

Het feestje van dochterlief is pas in juni, hahaha... ik heb gewoon zoveel inspiratie en ideeën dat ik er al heel lang mee bezig ben. Je wilt niet weten wat ik allemaal verzonnen heb, je kunt er volgens mij 3 middagen mee vullen.

Onkruid wieden wilde ik dit weekend ook doen, maar ik heb net zo'n mooi brandertje op een metalen stok, helaas nog geen gastankje dat er op past. Maar goed, morgen hang ik mijn hangmat weer buiten, en dan lekker luieren.
Calorieverbranding komt na het weekend wel weer, haha...
Onbekend
May 1, 2011 om 08:05
Dank je voor het compliment!:beschaamd: Inmiddels is er alweer ruim 2 kilo meer af, maar ik ben niet zo van het op-de-foto-gaan, maak ze meestal zelf. Maar ik sta erop met mijn nieuwe kleren en dat voelt wel heel goed!

Hier in mijn bostuin bij het huisje bloeien de rododendrons al wel. En weet je waar ik ook zo van geniet Van die mooie grote kastanjebomen die nu in bloei staan!
Geniet van je vrije zondag, je hebt het verdiend hoor!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan