Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 30, 2011

Mammietje woog op het moment van schrijven 74.40 kg (bmi: 29.80).

Zaterdagavond alweer!!
Het WE brengt altijd verleidingen met zich mee!
Gisterenavond naar een activiteit van de middelbare scholen geweest in het dorp.Daar valt altijd iets te eten of te drinken. Gegeten hebben we niet, maar wel 1 kriekje gedronken. De volgende ronde heb ik braaf een watertje genomen. Hoewel ik toch hard twijfelde. Maar ik heb voet bij stuk gehouden.

Vandaag een gewone dag geweest. De was en de plas gedaan en 's avonds een heerlijke BBQ gegeten. Waar we vroeger zeker 3 stukken vlees aten, heb ik nu 1 kippebrochette, een kontje van de worst en een half ribbetje. Dat zijn zeker geen 3 stukken. En ik heb ook niets bijgenomen van groenten.
Met de kinderen zijn we in de ijsboetiek een ijsje gaan eten van de cadeaubon die ik nog had liggen van de geboorte van de zoon. Ik heb alweer geen ijsje gegeten.
Volgende keer ga ik dat wel doen.:icecreamlover:

Met mijn dochter ben ik dan toch nog gaan joggen deze avond. Les 9 hebben we weer uitgelopen. Fier op mezelf en m'n dochter.
De hoofdpijn die ik ervoor had is niet weggegaan door het joggen. Thuisgekomen een badje genomen maar nog steeds met hoofdpijn.:migraine:

Hopelijk kunnen jullie de verleidingen van het WE weerstaan of er met mate van genieten!!

May 1, 2011 om 04:22
:bloemenlijn1:

Hoi Mammietje,

:thanks: voor je reactie in één van mijn dagboekjes.

Je vroeg me of ik jouw buddy wilde worden; momenteel heb ik een hoop buddies, waar ik intensief contact mee heb, dus ruimte voor nieuwe buddies heb ik jammergenoeg niet.

Gelukkig zie ik dat je zéér gemotiveerd bent, dat het supergoed met je afvalresultaten gaat, én dat je al diverse leuke buddies hebt, dus ik wens jou heel veel verder afvalsucces toe!

:zonnetje1972:
May 2, 2011 om 08:27
Hey Mammietje,
Je WE goed doorstaan hoop ik? Je was het in elk geval goed begonnen! Zo leuk dat je dochter mee gaat joggen seg, geeft toch wat meer motivatie om effectief te vertrekken denk ik ;-) Geen ijsje eten, ik zou het NIET kunnen denk ik, dan zou 'k thuis moeten blijven! :-)
Knuffel, Lientje x
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan