Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Rippedgirl woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.88).

Woensdag 18 mei 2011
Nieuwe foto! De vorige was alweer van oktober. Zit maar anderhalve kilo tussen :( echt erg! Ben je 7 maanden verder en zo weinig afgevallen.... maar ja, ik zie gelukkig iets minder lovehandels op de tweede foto.

Zaterdag 14 mei 2011
Ik blijf elke keer 2 fouten maken:
1. eens in de zoveel tijd flink cheaten! Het gaat heel lang goed, geen enkele behoefte aan sausjes, suiker, zoete rotzooi etc. Maar toch zit die emotie-eter af en toe nog in mij die zegt dat ik bijv. een heel pak koekjes op moet eten. Dan heb ik er niet eens zin in, maar heb niet echt rust voordat alles op is. Heel irritant! Want mijn lijf is al lang afgekickt van alle rotzooi, alleen mijn hoofd nog niet!
2. als ik druk ben, heb ik niet alles perfect op een rijtje en dan heb ik geen tijd om mijn eten perfect voor te bereiden. Dan heb ik weer niks in huis, moet tussendoor in mijn lunchpauze snel wat boodschappen doen, ben 's avonds laat thuis en kook dan een paar dagen achter elkaar helemaal niet. Dus... flink tekort aan gevarierde groenten! Niet goed!

Vorige week ging het super goed. Had ik dus een nieuw record van 63,8 kilo. Dat betekent dat ik officieel meer dan 10 kilo ben afgevallen!!! YES!!!
Vorig weekend ging ik een weekendje weg. Is echt een vreetfeestje geworden. Op zich niet echt gigantisch foute dingen gegeten, maar echt te veel. Wel enorm veel gelopen en zo. Maar minder getraind. Afgelopen week dus ook nauwelijks thuis geweest, was elke dag werken en 's avonds ook op pad. Dus hectisch, moe, te weinig gekookt, te veel kaas, te veel brood.

Maar daar ben ik nu wel weer even klaar mee. Ik heb weer lekkere trostomaten, radijsjes etc. gehaald en zomers fruit zoals aardbeien, blauwe bessen, nectarines etc. Dat geeft me echt een lekker zomergevoel. Je betaalt er ook genoeg voor, maar oké.

Ik hoop dit weekend even goed aandacht te kunnen besteden aan mijn huisje. Alles weer even aan kant, zodat ik voor mezelf ook meer rust heb daarin en me kan focussen op gezond eten en goed koken. Verder voel ik me lichamelijk wel redelijk goed. Nu even iets zwaarder (65 kg) vanwege de vreterijen. Maar dat probeer ik er de komende week weer geleidelijk af te krijgen en af te trainen.

Onbekend
May 21, 2011 om 04:08
Hoihoi,

Met mij gaat alles goed hoor, het trainen en dieeten ook, ik junkte nog wel eens, maar ik wil nu tot 1 juli redelijk schoon gaan eten en niet meer dan 1600 cals. Het positieve is dat ik al weer wat vet kwijt ben, het negatieve is dat mijn armen en benen alleen dunner zijn geworden en mijn core ook. Maar mijn onderbuik is nog steeds hetzelfde. Dus dat betekent : Volhouden tot 1 juli...

Hoe gaat het bij jou dan? ik zie dat je het af en toe moeilijk heb met cheaten enzo? Misschien een idee om overdag genoeg te eten, nooit minder dan 1400! dat helpt echt en daardoor ben ik nu al een maand zonder cheaten aan het trainen en dieten.

Hoop dat het jou ook gaat lukken.

Succes.. we komen er wel, vroeg of laat.

Liefs
Mysterious
May 21, 2011 om 17:04
wauww wat een mooi gespierde buik heb jij :o
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan