Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Chauffeurtje woog op het moment van schrijven 88.10 kg (bmi: 33.16).

Dank je wel voor de fijne reacties! Het doet ook erg veel pijn als je zo na geschopt wordt :schoponderjekont: . Vooral als je zo aan het vechten bent om beter te worden. Ben nu serieus info aan het inwinnen om toch opgenomen te worden. De info ook al na mijn psycholoog gestuurd. Kijken wat zij er van vind. Ik ga nog niet op geven. (dit las ik bij een ander maar toch is het ook voor mij waar): al zal ik 7 keer vallen ik zal 8 keer opstaan ( en dan zal ik misschien wel 9 keer of 10 keer opstaan!
Maar toch als ik kijk hoe ik een schop na krijg, terwijl ik er zo vaak voor hem was toen het slecht met hem ging doet mij meer pijn dan dat ik ooit zou kunnen schrijven of vertellen.
Toch staat mijn ultieme liefdes verklaring getatoeëerd op mijn arm KOEN. :liefde:
Want ik neem de belofte ten opzichte van jou en van God wel erg serieus: tot de dood ons scheidt en bovenal: in goede tijden en slechte tijden, in rijkdom en in armoede maar ook IN GEZONDHEID EN ZIEKTE. We hebben mooie goede tijden gehad, maar ook slechte tijden toen alles geregeld moest worden. We hebben rijkdom gehad toen het bedrijf het goed deed, we hebben armoede gehad toen we aan het begin van de schuld stonden. We waren jaren samen gezond geweest, nu ben jij al aan de betere hand i.v.m. je hart nu ik nog………………….maar dat gaat met kleine stapjes ook vooruit.
Laten we er samen voor gaan? Zo als we elkaar en God beloofd hebben? :bijbel2:


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan