Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Betty73 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 29.05).

Afgelopen donderdag zijn mijn ogen gelazerd. Na jaren van dubben heb ik toch doorgezet. Het was een hele spannende ervaring en dat ging gepaard met de nodige stress en het daarbijbehorende snaaien. Maar ik kan eindelijk de weegschaal lezen zonder bril.

Door de steun van Opa en Oma, die hier de boel draaiende hielden, valt de schade mee. De regelmaat zit er nog in (met wat afwijkingen hier en daar)en die werd beloond vanochtend: 74 kilo. Eindelijk sind een maand weer onder die (frustrerende) 74,5 kilo.

Nu nog even volhouden. Volgende week zijn de kinderen wewer naar school en zit het gezin weer in het normale ritme. Dan gaat het allemaal wat makkelijker.

Het moet zo'n kick zijn om je streefgewicht te bereiken. Ik kan haast niet wachten (maar wie wel...)

Veel sucees weer aankomende week.
Groetjes Betty

May 14, 2011 om 08:18
Hoi Betty,

spannend zeg, ik wil dit ook zo graag maar durf niet echt:-(, welke sterkte had jij?
Ik heb min 11 en min 13 dus ben ook bang dat dit niet te laseren is. Moet een wonder zijn om alles weer scherp te kunnen zien.
Goed van je dat je het hebt gedurfd,
Een fijn en zonnig weekend.
May 14, 2011 om 14:54
Wat fijn dat je ogen gelaserd zijn en dat het nu al effect heeft! En wat goed van je dat je probeert vol te houden met afvallen!
Succes!

Groeten, Wendy
P.S. Heb je toegevoegd aan mijn buddylijst
May 14, 2011 om 14:58
Hoi Dropje,

Ik had op beide ogen -5. Ik draag al een bril vanaf mijn 13e. De laatste 15 jaar op -5. Dat is niet zo slecht als jij. Ik moet toegeven dat ik er jaren (ongeveer 5) over heb gedaan om dit te besluiten. De opticien gaf aan dat ik mijn lenzen niet meer hele dagen kon dragen ivm verkalkte adertjes. Dat was de druppel om het toch te doen. Ik heb me heel goed voor laten lichten. Het gekke is als je er met anderen over begint zijn er best wel aan aantal mensen die het hebben gedaan.

Ik zie nog niet helemaal scherp maar wel veel beter dan dat het is geweest. Als het goed is wordt mijn zicht de aankomende weken nog beter.

Het was een moeilijke beslissing, maar ik vind het fijn dat ik hem genomen heb.

Veel succes
May 15, 2011 om 04:34
Hey Lin!

Wat supergaaf dat je de stap hebt genomen!Ik zou het ook zoooooooooooo graag willen,maar durf het niet...Fijn dat je je eetritme ook weer onder controle begint te krijgen,is altijd moeilijk he tijdens de vakantie..
Ik ben gister begonnen met een eiwitdieet(zou eigenlijk morgen beginnen,maar was het ineens zooooooooo zat dat gevreet!)De weegschaal gaf vanochtend 2,3kg minder aan,nu weet ik wel dat het allemaal vocht is,maar toch ik ben in ieder geval weer lekker gemotiveerd!
Nou meid zet hem op...Op naar naar dat streefgewicht!
Nog een fijne zondag en de groetjes van ons aan jullie!
Dikke kus MO
x
May 15, 2011 om 10:42
Ze zou denk ik erg blij zijn met een K3-kussentje of een K3-drinkbeker of een K3-lunchtrommel.Zolang het van K3 of prinsessen is zit je eigelijk altijd wel goed!Maar dat hoef ik jou niet te vertellen he!?
x
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan