Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

LadyVimes woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 34.20).

Vandaag een dagje schoonmaken samen met manlief. Eind van de middag komt bezoek voor zijn verjaardag (morgen) en daar gaan we mee naar de Chinees. Heb ik normaal gesproken niet echt wat mee, maar we hebben er nu een gevonden die fantastische vegetarische gerechten heeft. Echt heerlijk! Dus vandaag doe ik wel meer dan gebruikelijk, maar toch niet zoveel als een uurtje op de ligfiets, denk ik. Ach, tenslotte is het weekend!

O ja, en ik weeg nu 100 kilo rond, de weegschaal liet eerst heel even 99.9 zien, dus de twee cijfers zijn in zicht! Het gaat sneller dan ik dacht, met meer eten dan bij mijn andere afvalpogingen. Ben benieuwd hoe het verder gaat!

May 14, 2011 om 05:57
Toppie! =D

Lekker genieten van het weekend dus!
May 16, 2011 om 03:17
gefeliciteerd met je man! Hopelijk heb je veel plezier gehad en heeft het bezoek niet gelijk alles weer vuil gemaakt.. anders had je voor niets schoongemaakt :)

En ook gefeliciteerd met de weegschaal!! Goed nieuws :)

Het zou inderdaad fijn zijn als ik niet zo bang zou zijn voor verrassingen :) Heb bij de nasi geen sate saus genomen, hahaha :D Je hebt wel gelijk; het kan nog altijd veel erger :)
May 19, 2011 om 09:17
OHHH GETVERDEMMEEEE meen je dat nou van die schildluis?! zo zeg, HAHAHA bedankt, *ik* hoef geen roze koeken meer :D getsie!!! XD

Wel grappig dat mensen vaak dingen heerlijk vinden, maar zodra ze horen wat het is al gelijk naar een emmer kunnen grijpen.. gelukkig ben ik ook zo'n eentje. Scheelt weer roze koeken kopen :P
May 20, 2011 om 04:52
hai hai,

ja, ik vind terry prachet echt super!! Maar ik moet wel zeggen dat ik de eerdere verhalen wel wat leuker vind, maar dat ligt misschien aan de herinnering zelf :)

Lees jij ook veel SF/Fantasy? En lees je ook comics? :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan