Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Esterhu woog op het moment van schrijven 56.00 kg (bmi: 19.84).

zondag 22 mei

Dat gestress-vreet moet over zijn. Even weer afkicken van de suiker. Nu is de schade nog te overzien, maar het slaat echt weer de verkeerde kant op als het zo door gaat. Tijd om terug te gaan naar een schone basis. Ook voor vanwege stress en concentratie van belang tijdens mn examens.

:halloallemaal1:

Tijdje geleden sinds mijn laatste dagboekje alweer. Hoe gaat het met jullie? Nog wat leuks gedaan in de meivakantie of op bevrijdingsdag?

Ik ben de afgelopen week vooral wezen leren voor mijn examens! De komende twee weken komt het er op aan. Kan ik er niet meer onder uit. Op een gegeven moment moet je het gewoon over je heen laten komen.. Aargh!

Op het moment ff niet zo bezig met afvallen, daar mag ik van mezelf ook niet bezig mee zijn! focussen op vetjes verliezen doe ik wel weer na de examens. Erg moeilijk om op gewicht te blijven is het niet, ik eet gewoon gezond, sport 2 a 3 keer in de week en ga de laatste tijd regelmatig een wandeling doen na het avond eten, zeker zo'n 3 a 4 keer in de week. Heerlijk! Heb ook van die avondjes gehad dat die mini snickertjes gewoon net iets te lekker waren om het bij 1 stuk te houden, maar dat was dan ook echt maar 1 keer in de week, en verder eet ik nooit chocola. mn gewicht schommelt trouwens tussen 55 en 56.5, maar omdat de weegschaal thuis nog steeds zoek is, me dus niet iedere keer an gaan wegen en mn lichaam er gewoon oed uit ziet maak ik me er geen zorgen over. pas als mn kleren écht strak gaan zitten is het tijd voor actie. Maar het lijkt wel alsof het juist mn vel is dat strakker om mn spieren is gaan zitten ;)

Ohja, afgelopen dinsdag heb ik een sportsessie gehad met een personal trainer! Het was op proef, ik kon via een actie 1 keer gratis een sessie doen. Wauw, da was leuk! Het was soms best zwaar, maar de instructrice was erg motiverend en professioneel. Van tevoren ook nog even gewogen en vetpercentage gemeten. Op de weegschaal 56.5 kg ( met sportkleren aan, en iets na 3en in de middag ) vetpercentage 17%, voor het onderlichaam, en nog zo'n ding dat je voor je in je handen moet houden en die gaf 12% aan, voor bovenlichaam ( die geloof ik niet zo maargoed haha ). Op mn onderlichaam dus wat meer vet dan bovenlichaam, maar mn waardes zijn uit gezondheidsoverwegingen prima! Nu gaat het alleen nog maar om wat je 'mooi' vind.

Maar nu zou ik het even mooi vinden om te slagen!

Nou, aankomend weekend nog wat gaan studeren, vooral zondag nog met een paar klasgenoten blokken in de plaatselijke bibliotheek.

Jullie nog een fijn weekend! Geniet van het heerlijke zonnetje, dat doe ik zeker ook!
:volgendekeer:

Onbekend
May 14, 2011 om 05:40
Wow, je gewicht is echt geweldig hoor! Je mag super trots op jezelf zijn!
Knap van je dat je je gewicht behoudt. Stabiliseren is altijd moeilijk.
Ik neem een voorbeeld aan je hoor, ik wil ook ongeveer dat gewicht van jou bereiken!
Succes met alles!!
May 14, 2011 om 16:13
Nou, het klinkt allemaal nog steeds goed bij je.

De focus ligt nu op je school, dat is goed. En dat je tegelijkertijd niet echt aankomt is perfect! Dat wil zeggen dat je die goede gewoontes echt eigen gemaakt hebt! Goed hoor! En dan nog wat meer spieren zichtbaar. Netjes hoor!

Ik wil me nu ook wat meer gaan richten op spieren kweken. Ik hoef niet perse zo'n atletisch lichaam en 17% vetpercentage haha, maar een beetje strakheid vind ik wel leuk klinken. Maar daarvoor zal ik toch ff de sportschool in moeten duiken ;). Ik heb ook zo'n pilates dvd en pilates app, dus misschien is dat een begin?

Vandaag heb ik weer meer inspiratie gekregen voor tussendoortjes. Thuis zijn tussendoortjes geen probleem, daar heb ik van alles in de (koel)kast.. maar om mee naar school te nemen is het soms lastig. Heb nu noten gekocht, en noten repen van de ah puur&eerlijk. Dat soort dingetjes. Ik heb er nu al zin in haha.

Fijn weekend nog!!
May 14, 2011 om 16:59
Ik heb ook bijna mijn streefgewicht bereikt en wil wel nog mijn vet% verminderen.. ik zit echt heel hoog..
twijfel ook in hoeverre dat betrouwbaar is maar kan altijd beter.

Maar ik heb geen idee hoe ik kan stabiliseren.
Ik zie dat jij nog steeds 1500 per dag eet.
Ik vind dat echt weinig, nu lukt me dat wel als ik moeite doe..
Maar kan dat niet mijn hele leven lang volhouden ben ik bang :(

Sporten gaat me gelukkig wel goed af.
Kan wel makkelijk meer verbruiken dan dat ik eet :)
Onbekend
May 16, 2011 om 14:04
Ten eerste wil ik zeggen wow wat doe jij ht goed!
Dat is grappig ik kom redelijk vaak in rotterdam ik woon heel dicht bij tilburg :D
Ik ga altijd naar de primark in rotterdam! Echt zalige winkel!
xx
May 17, 2011 om 15:13
Lekker he, sterremunt! Ik vind vooral de nasmaak lekker :) En dat is bijna de enige thee die ik zonder suiker/zoetstof lekker vind. Bij de rest forceer ik het gewoon om het zonder iets te drinken maar bij sterremunt vind ik dat dan ook echt het lekkerst.

Neem je nog stevia eigenlijk? Ik niet, totaal geen zoetstoffen meer..
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan