Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

NeoAJ woog op het moment van schrijven 60.50 kg (bmi: 21.18).

Gisteravond een bbq van werk, heb twee garnalen spiesjes en een stukje zalm, een stukje bruin stokbrood en twee kleine schepjes salade.
Thuis helaas, geheel tegen mijn dieet en vegetarisme in, een heel pakje crispy bacon op en een gebakken ei op een kaas uien broodje :) heeeerlijk, echt genoten, wel in de avond pijn in mijn buik

xxxx

:update:
Begin me nu eindelijk beter te voelen, zat toch wel psychisch behoorlijk klote even, baal zo van school, was er helemaal verdrietig van en had ook al slecht geslapen... Vanmorgen bijna ruzie met mijn lief, omdat hij weigert naar de dokter te gaan voor zijn rug... Tranen spatten uit mijn kop.... (guus kuijer ;))

Maar na de energie drink (sugarfree uiteraard) ben ik minder moe en dat helpt ook mijn humeur :) daarnaast heb ik net met mijn collega heel hard staan lachen om een stripboek van Kamagurka :)
Dus leven de lol en zo lekker pauze houden in de zon :)
Morgen gezellig een vriendin, haar man en kindje, hebben ze een tijd niet gezien :) dus ga zo lekker cadeautjes kopen :)

dikke kus allemaal

May 14, 2011 om 05:24
hey meid!
Jeetje wat een mooie foto's! Had een poosje geleden ook op je profiel gekeken, en je ziet echt zo onwijs veel verschil met de foto's ! Super mooi om te zien, en je mag best trots zijn hoor meid!
Heb je nog steeds pijn in je buik? Ik ben blij dat je wel genoten hebt van al dat lekkers... ik zou het echt zo erg vinden als ik me zo goed had gedragen op de bbq, en dan thuis me had laten gaan! Dat is ook mijn probleem, ik gun mijzelf té weinig :bloos:
Meid, keep up the good work!
Liefs Mariposa
:vlinder3:
May 14, 2011 om 16:15
hoihoi

Ik begin steeds minder bang te worden van meer eten, zolang het maar GOED eten is (noten, fruit, volle yoghurt, vis etc).

Maar je moet doen waar je je prettig bij voelt :) Komt goed.

Veel pleziermorgen!

May 15, 2011 om 14:34
Dankje lieverd!
is echt liefvan je ^^
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan