Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Miepiemo woog op het moment van schrijven 78.20 kg (bmi: 27.06).

:shy2: Hi allemaal!

We konden het niet meer aan!!! Ik liep al dagen dat ik zo ontzettend graag weer eens gewoon wou eten,:kwijl: en we hadden gisteren zo'n leuke dag samen!
Eerst de dag maar: Ik was eerder vrij en toen zijn we (eindelijk) spullen gaan halen voor ons balkonnetje. Een prachtig groen gras tapijtje (zodat je niet meer constant tegen dat beton aan zit te kijken) hadden we zo gevonden. Toen nog een hor voor de deur, tuinstoelkussens (hele leuke gehaald bij de kwantum) en een tafeltje. Dat was lastiger, we konden eigenlijk niets vinden waar we het mee eens waren. Ze waren te klein, te groot, te hoog, te laag, van het verkeerde materiaal, de verkeerde kleur of gewoon te duur. Tot we bij de kassa stonden van de kwantum. Mijn vriend had net (en dan bedoel ik ook echt nog geen 5 minuten daarvoor) gezegd dat we er waarschijnlijk gewoon tegenaan moesten lopen en daar stond ie: niet te groot, precies de goede hoogte en in de kleuren die we ook in ons interieur hadden: roomwit en grijs. Hij wiebelde alleen een beetje, maar met het idee dat dat wel te verhelpen zou zijn met zo'n viltje namen we hem mee. En wat bleek, toen het grastapijt lag wiebelde het tafeltje niet eens meer door ons ongelijke balkon! Ik kon mijn geluk niet op! :genieten:
Maar toen kregen we honger... ach zullen we voor één keertje? Onze consulente had gezegd dat het niet kwaad kon zolang je meteen maar weer door zou gaan. Dus naar de dönersupplier :kebab: geweest en een heerlijke minikapsalon gehaald en voor vriendlief een broodje döner :bloos: We hebben zitten smullen!!! :njamnjam:
Vriendlief voelde zich wel wat schuldig naderhand maar ik niet. Ik weet dat ik er nu wel weer even tegen kan! En zelfs de weegschaal was lief ondanks onze uitspatting: toch nog 0.2 kg afgevallen gisteren!!! :lieveweegschaal:

Dus nu weer lekker op goede voet verder!

:kussie:

Miepiemo

May 14, 2011 om 07:31
Owh.... Daar heb ik toch zeker ook al weken trek in... Een kapsalon. Jummie!!!
Lekker dat je geslaagd bent voor spullen op het balkon. Nu het steeds zo mooi weer is, kun je lekker in je vrije tijd buiten zitten.
Ik heb ook alles binnen en buiten grijs en roomwit. Super mooi!
May 14, 2011 om 08:11
Niet schuldig voelen maar gewoon genieten, moet kunnen af en toe toch:-)
Geniet van het mooie weer en je nieuwe spullen meis en een heel fijn weekend.
Onbekend
May 15, 2011 om 02:54
Heeey!

Bedankt voor je berichtje:) Het gaat de afgelopen dagen opeens heel hard! Maar ik denk niet dat ik voor de het einde van mei op gewicht ben (al hoop ik het natuurlijk wel). Ik denk dat ik dan gewoon door ga, mijn streef was namelijk oorspronkelijk om bij mijn consulente 53 kilo te wegen, en bij haar ben ik meestal gemiddeld 1 kilo zwaarder... En weet je, als ik het straks wel eerder weeg en ik ben het zat dan stop ik wel gewoon eerder. Ik kijk het gewoon nog even aan:)!

Fijn dat je alle spullen voor je balkon hebt kunnen kopen:)! Het klinkt heel leuk! En je kan er vast heel lekker zitten in het zonnetje:)!

Je eten klinkt heerlijk! Ik hoop dat je er flink van gesmuld heb en dat je nu weer genoeg energie hebt om weer even een tijdje door te gaan!

Fijn weekend nog.

Xx.
May 15, 2011 om 08:55
Schandalig hoor haha ;)
Nee moet kunnen hoor!

Wat leuk dat jullie lekker geslaagd waren voor spulletjes.
Altijd leuk lekker shoppen.

X
Onbekend
May 15, 2011 om 11:49
Hey Miep,

Een keertje moet best kunnen hoor, als je er maar weer geen gewoonte van maakt. Maar met dit goede resultaat denk ik best dat alles goed komt met je.

Fijne zondagavond nog

Liefs

Renate
May 16, 2011 om 01:33
Ik moet dus gauw weer eens een keer komen kijken....en ooooo gesmokkeld dat doen wij nou helemaal niet haha....moet je straks mijn dagboek maar eens lezen haha....
May 16, 2011 om 15:11
Schandaaaaaaaaalig... :) Mijn weekend was niet veel beter, dus troost je, af en toe mag de rem er even af hoor, anders houden we het denk ik niet vol.

Dezez week weer terug in het ritme! :hug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan