Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Zoethoutje woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 23.39).

Nou na een dag "slecht" eten en 2 stukken taart en tussendoor hapjes.... weeg ik nu 75!! kilo, dus zelfs afgevallen! Zelfs niet gezwommen gisteren. Tjonge had dit niet verwacht, ben weer op de goede weg dus. Misschien scheelt het dat ik qua ontbijt niet veel genomen heb en mijn lunch overgeslagen heb, qua calorieen zat ik gister wel op meer dan wat ik de laatste tijd doe. Ben er erg blij mee! Eens kijken of ik morgen onder die 75 ben. En dan ga ik proberen die 74 te halen, als ik 74 ben dan zit ik in de groene BMI zone!

Ontbijt:
Overgeslagen

Lunch:
2 waldkorn boterhammen met lightboter, 1 plakje 30+ kaas, sla, tomaat en komkommer

Avondeten:
4 bruine bollen met in totaal 2 beefburgers (dus een halve per bol), belegd met sla, tomaat, komkommer, beetje friteslijn en een beetje ketchup

Tussendoor:
1 plakje komkommer
1 kwark taart punt

Drinken:
1 l. groene thee drank
1 l. spa rood
2 cappuccino

Onbekend
May 14, 2011 om 12:03
Dat is er nog eens een mooi verjaardagscadeautje bij!! Lekker zeg, ik heb ook het idee, dat het echt geen kwaad kan om eens in de 2 weken of zo wat ongezonder te eten, ik denk dat je dan je lichaam of zo een kick geeft waarop het weer even kan teren... Truc is denk ik gewoon maat houden, en dat gaat super bij jou!!
Nog wel leuke cadeautjes gehad ;)
Ik ga duimen voor je dat je snel bij de 74 zit, zat net wel even te kijken op je pagina maar je bent toch ook al ruim 15 kilo afgevallen, mag je heel trots op zijn!!
Fijn weekend nog
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan