Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Jelinano woog op het moment van schrijven 110.70 kg (bmi: 36.99).

week 20 14-21 mei 2011 89,9 -> 89.31 kilo
Zo, er zitten ondertussen 19 weken op. Het totale verlies is 14.7 kilo

YES, YES, YES!!!!!! I did it.... Zo verrekte trots op mijzelf. 89,9 vanochtend. Onder de 90 YESSSSSSS!

Nadat afgelopen maandag de knop weer omging heb ik gemerkt dat mijn lijf vlot reageert. Tussendoortjes weg laten (op fruit en groentesnacks na) en pats. Het gaat weer goed.

Mijn BMI is nu 30,04........ Bijna weer oranje. Mijn tweede doelstelling en een van de belangrijkste om te halen. Getallen zijn super. Onder de 100, onder de 95, onder de 90..... maar een BMI onder de 30 is veel belangrijker nog.

Ik heb een gebakje / petit fourtje op en gisteravond zijn mijn lief en ik uit eten en naar Marco Borsato geweest.

Op winkelcentrum Kronenburg in Arnhem zit mijn favourite lingeriezaak. Hoewel ik jaren met een bh maat 75 C weg kon komen zat dat er de laatste jaren natuurlijk niet meer in. Mede dankzij de 2 kids en de vele kilo's vet waren ook die maten nog al veranderd.
Afgelopen januari heb ik daar 3 bh's in de maat 100F geshopt. en nu? Nu? Nu een 85....... G. Holy moly. Met die 85 sprong ik een gat in de lucht, door de G schoot ik zowat door de vloer.
Hoewel ik een pracht bh op de kop heb getikt (nou ja getikt...... er is nu 1 rib minder in mijn lijf) baal ik hier toch stevig van.
Ik heb mijn lief al verteld dat ik overweeg om hier als dit zo blijft via chirurgische weg wel wat aan te laten doen. Hoewel hij het jammer vindt. ..... ha ha ha .... snapt hij het wel en staat er niet negatief tegenover.
Eerst maar eens helemaal terug op gewicht komen en dan kijken wat de echte maat tegen die tijd dan is.

Bij het restaurantje heb ik van de kaart een visschotel genomen samen met een glaasje witte wijn en een ijsje na afloop.
De hele avond lekker uit mijn dak gegaan op water en na afloop thuis met moeders (oppas) nog een wijntje gedronken. Moeders naar huis gebracht en nog het bodempje uit de fles (kwart glas) opgemaakt.

En vanochtend de grote beloning. Ik weet dat het morgen zo maar weer in de 90 kan zijn, maar dat geeft niet. De weg is weer ingeslagen en daar blijf ik op.

Deze week:
avondvierdaagse, 5 km per avond met de kinderen lopen. Echt lopen zal dus niet of nauwelijks gebeuren, dat is wel jammer.
Dinsdadg: 45 op de teller. Gebak van de Belg op het werk (ik trakteer met een collega de week erop), verjaardagfeestje vieren (beperkte versie). Vrijdag vrij en zaterdag (maar ja dat is al weer een week verder) groot feest van de buuf die 50 wordt.

Ik heb een kleine voorsprong op mijn streefplan. Dus als ik het vastgestelde doel van 89,3 haal ben ik dik tevreden.

Tot volgende week

Ik ga mijn einddoel halen, wat er ook gebeurd.

Life goes on and here we go again
See you
Linda

May 19, 2011, gewijzigd door Ingelien op May 19, 2011 om 11:59
Hey Lin,

Ik ben wat slecht in verjaardagen bij houden maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je 45e levensjaar kon ook niet beter beginnen met dit mooie resultaat van onder de 90! Super hoor, en fijn dat je weer op de rit zit!

Ow ja en wat die cup betreft, ik had op mijn 19e (zonder veel vet op de rest van mijn lijf) al een cupje F, en heb dat toen terug laten brengen naar een beschaafd cupje C, en het is by far nog steeds het beste wat ik ooit in mijn leven gedaan heb. Operatie is even bijkomen nadien, maar dat is met elke operatie, maar ze zijn nu 16 jaar later nog net zo pront als toen, littekens zijn mooi wit weggetrokken dus ook geen last van, en dit past veel beter bij mij. Dus ik zou zeggen, gewoon doen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan