Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

XSILENCEx woog op het moment van schrijven 78.20 kg (bmi: 28.04).

Tot nu toe gaat de zaterdag prima :-) en aan mijn voedingstabel te zien ook wel..ik krijg minder binnen en heb ik met het avond eten wel wat gezondigt zoals jullie zien maar goed ik heb al eerder aangegeven wel gewoon mijn avondmaaltijd te willen eten :-) in de hoop dat ik savonds minder snoep!.

Het aantal binnengekregen voeding zakt dus nogsteeds en ben ik er dus goed mee bezig! wel 1 blikje coca cola gedronken maar ja dat houd het leuk :-)

eigenlijk merk ik nu pas hoeveel loze calorieen ik naar binnen heb gewerkt al die tijd..zoveel dingen die je niet nodig hebt..en zoveel dingen gewoon omdat het makkelijk is, Hopelijk is dat nu verledentijd! Straks ga ik weer proberen te sporten..

Trouwens nu we het over sporten hebben daar staat bij mij niet heel veel...maar ik doe gewoon dagelijkse dingen hoor alleen de extra sport zet ik erin en dan uiteindelijk zien we het resultaat op de weegschaal (hopen we dan maar :D)

Fijne avond

May 14, 2011 om 15:48
Hey Silence,

Bij jou staat in je tekst, ik zie nu pas hoeveel loze callorieën ik naar binnen gewerkt hebt.. Je kan ook bedenken.. wat als ik dit nog een jaar had vol gehouden.. Hoeveel kilo zijn er dan aan gekomen?

Houd vol he meid!!
Liefs Ttwig
May 14, 2011 om 17:19
Hejhej!

Morgen vroeg ga ik mij wegen!
Vandaag met mijn vriend een weegschaal gehaald dus kan mij nu ieder weekend bij hem wegen!

Maandag woog ik nog 83.4 kilo! Normaal met kleding aan en gegeten te hebben zit er zeker 1.5 kilo op! Ik ging erop staan en hij gaf 84 aan:|
Betekend dus dat er weer wat af is! Ben benieuwd morgen:D

En ik heb vandaag een wit baquette met filet american op en een bakje van almhof stracciatella yoghurt! Ik haal wel bakjes van 150 gram zodat ik niet meer kan pakken!

Maar bij jou gaat het ook goedkomen! Extra fruit, yoghurt of rijstwafel kan ook tussendoor! Ipv beschuit! Voor de afwisseling!

Succes morgen!

Liefs
Onbekend
May 15, 2011 om 03:37
Tsja, in de dagelijkse dingen zitten blijkbaar ook veel calorieen die verbrand worden. Al vraag ik me af en toe wel af of het inderdaad klopt in die tabel, omdat "zitten en praten" ook al behoorlijk calorieen verbrand. Ik vraag het me af... Maar goed dat je zo goed bezig bent! Ga zo door!
May 15, 2011 om 03:44
Heej,

Hoe was jou zaterdag?

En weegschaal bij de blokker, 25 euro en gaat tot 200 kilo!
Werkt heel goed!

Vanochtend heb ik me gewogen,, afgelopen maandag woog ik 83.4, nu gaf de weegschaal aan; -700 gram:D In 5 dagen:D! Ben zo blij!
Zit dus nu op de 82.7!

Maar succes vandaag! En bbq komt wel goed;) Vandaag mag ik zondigen en rest van de week strak heb ik besloten:)

Fijne zondag!
May 15, 2011 om 15:06
Hejhej!

Ik ben er ook heel blij mee inderdaad!
Gaat gewoon super hier!
Vandaag ondanks de bbq onder de 2000 Kcal gebleven en net iets meer verbrand! Supersupersuper:D

Hoe is jou dag gegaan?

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan