Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Adriana214 woog op het moment van schrijven 68.00 kg (bmi: 26.23).

update woensdag: twee auto's vol verplaatst naar nieuwe woning, ben nu kledingkast aan het uitruimen. al 4 zakken vol en slechts 3 dingen weggegooid..

update maandag:hele ochtend meubels schoongemaakt en 4 dozen al uitgepakt. voor vanmiddag ff relaxen en dan weer aan de slag.goed geslapen.

update zondag:eerste buslading spullen overgezet naar de nieuwe woning, vandaag ff rustig aan doen, beetje moe.

update woensdag: 3 deurkozijnen verder plus nog wat ramen geschilderd. Je went er snel aan om 's ochtend wat vroeger op te staan (7 uur) en dan te schilderen tot ca 12 uur, 's middags dozen inpakken, die 's avonds aan de andere kant weer uitpakken en nog wat schilderen.En om 10 uur op een oor gaan liggen....goed voor mijn slaapritme. Leef nu al een week zonder tv en dat bevalt me reuze goed.Sterker nog we missen hem niet eens! Gewicht minder goed, 68.2 dus vandaag doe ik het even wat rustiger aan met snoepen. Tot de volgende update...wannneer nog geen idee...

Druk druk druk,

vandaag tapijttegels wezen kopen met schoonmama en ralph. das vermoeiend ondanks een rondje onlineshoppen vooraf. Huisje vordert gestaag en daarnaast moesten we de tuin van de oude woning van de opzichter even opknappen, achtertuin gebruikte ik nooit dus dat was een oerwoud aan onkruid, nu is het clean en kaal zoals het vroeger was. De heg moest ca 1 meter hoog worden dus dat heeft ralph vanavond nog even gefikst. Wat een uitzicht!!!!

Morgen een schilderdag gepland.De ijzeren hendeltjes van de woonkamerramen doen, slaapkamerraamkozijn schuren en verven.Dan nog een deurkozijn in de tweede laag zetten, tsja ze waren donkergrijs en kapot gestoten dus ik moest wel. Morgenochtend werk ik alleen in de ochtend dus radiootje aan en lekker meebleren tijdens het schilderen.

Ik heb nog tot 20 mei internet daarna zit ik helaas waarschijnlijk 2 weken zonder dus verwacht niet teveel berichtjes van me.

Groetjes,

Adriana

May 16, 2011 om 07:42
Veel succes met het verder opknappen!
En tot over 2 weken weer ;)
:cheerleader:
May 23, 2011 om 13:16
Succes verder met de verhuizing!
Ben erg benieuwd naar je gewicht na de verhuizing...
:cheerleader:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan