Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2011

Jorina woog op het moment van schrijven 65.50 kg (bmi: 23.49).

Hoi allemaal!

Hier weer een dagboekje van mij.

Vandaag ben ik met mijn buddy Marjan naar een workshop geweest. Het was erg interessant! Eigenlijk was het gewoon ook een samenvatting van het boek 'weg met de weegschaal', maar leuk om eens zo te horen en er voorbeelden bij te zien en doen. Dat boek en deze workshop geven me nog beter inzicht in gezond eten, voeding en vooral: luisteren naar je lichaam. en dat het vooral ook lekker moet zijn, dat je er van moet genieten, eten vóór je moeten laten werken.

Na de workshop hebben we nog geluncht en heel verantwoord wat boodschapjes gehaald: kersen op de markt, noten, biologische volle yoghurt.

Net ben ik, weer eens, uit eten geweest. Ik weet het, ik ben een luxe meisje hahaha. Voor ik mijn vriend kende was ik nog niet vaak uit eten geweest. Ik ben daar helemaal niet mee opgevoed. Mijn vriend heeft dat wel meegekregen, zijn ouders gaan ook vaak uit eten. En wij nu ook hahaha. Lekker.
Ik heb stukjes stokbrood op met een dun laagje kruidenboter, zalm met terriyaki en sesamzaad en wat salade. Als toetje brownies met ijs. Die brownies zijn niet heel groot: nog geen centimeter dik. Klein bolletje ijs. Jamjam!
Ik moest wat om mijn vrije punten op te maken ;). Nu heb ik er 38 gebruikt (gisteren avond ook nog wat gebruikt).

Ik begin er een beetje aan te wennen, misschien ook door vandaag, dat ik meer mag/moet eten. En eigenlijk is dat best relaxt. Ik ben zelfs wel een beetje van mening dat je juist best veel kan eten, als je maar gezonde voeding kiest. Heerlijk om dat te beseffen. Maar het zal wel moeilijk blijven niet weer naar de verkeerde dingen te grijpen.
Aankomende week wil ik eens in praktijk proberen te brengen wat ik vandaag geleerd heb. Eens kijken hoe dat gaat.

Zometeen lekker slapen, ik wilde eigenlijk vandaag aan school werken en morgen, maar heb vandaag weinig gedaan waardoor ik morgen veel moet doen. Achja, heb morgen de hele dag nog.

Slaap lekker alvast allemaal!

Onbekend
May 15, 2011 om 07:17
Amai, dat klinkt als een fijne dag die je hebt gehad!
Seg, jij eet ook altijd hetzelfde he op restaurant?
Of toch heel erg vaak zalm en brownie als toetje :p

:ellalouise:
May 16, 2011 om 04:29
mmm klinkt echt heerlijk :) en fijn dat je ervan hebt kunnen genieten :)

en luisteren naar je lichaam is altijd belangrijk :) ik hoop dat het een beetje goed gaat bij je volgende meting ;) maar heb alle vertrouwen :)

dikke kus meis :)

xxxxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan