Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 27, 2011

XSILENCEx woog op het moment van schrijven 78.20 kg (bmi: 28.04).

Hallooo buddies,
allereerst hartstikke bedankt voor de berichtjes over mijn zoontje :-)

wel heb ik jullie hulp weer nodig?! ik BLIJF HANGEN! hoe kom ik in over dit dode punt heen? ik sport, ik eet niet anders dan al die andere dagen/weken en toch blijf ik hangen wat bij mij dus altijd het punt is..en ik dan snel opgeef wat ik dit keer zeker niet wil doen?!

ennn haha herkent iemand dit? hoe meer ik afval..hoe dikke ik mezelf vind? vind het erg vervelend en wil er zeker niet geobsedeerd door raken hoor! maar het valt me wel op :(.

Verder gaan we het weekend weer zonnig tegemoed.

succes iedereen!

May 28, 2011 om 08:15
Dat stil staan heb ik ook soms. Ik denk dat je lichaam dan even rust nodig heeft. Je kan eens proberen om wat extra water te drinken. Bij mij helpt het om 2 dagen "normaal" te eten en er dan weer voor te gaan, dan verlies ik opeens wel weer gewicht.
Dat dikker voelen herken ik zeker. Het is heel raar, ik voel me soms moddervet en als ik dan in de spiegel kijk, zie ik een heel ander persoon als dat ik mezelf voel. Ik denk ook dat het komt omdat wel langzamer afvallen, dan we zouden willen
May 28, 2011 om 09:55
crosstrainer is natuurlijk heel goed om vet en calorieën te verbranden. Ik heb zelf een oude hometrainer en die maakt dagelijks aardig wat kilometers met daarbij lekker harde muziek. hahaha. Ik merk heel duidelijk het verschil als ik hem een paar dagen niet gebruikt hebt qua afvallen.
Niet opgeven hoor, neem de tijd om in een vast patroon te komen.

Liefs, Simone
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan