Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 28, 2011

Jannekeg woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 26.67).

Ik vind het zo erg...
Heb stress op school met mn werk, alles
Daardoor ga ik zo slecht eten en weinig tijd om wandelingen te maken

Doodongelukkig :(

Ik heb dus een weeekje pauze gehad met een groei van meer dan een kilo! Vanaf vandaag ga ik weer elke dag wegen, op deze site komen en in iedergeval een half uurtje wandelen.

pfff al die moeite voor niks
ik voel me heel stom

help me alsjeblieft

xx

May 28, 2011 om 05:05
Het kan helpen om elke avond de tijd te nemen om voor de volgende dag een programma te maken. Met wat je gaat eten (lang leve de kopieerfunctie) en welke lichaamsbeweging je gaat hebben.
Mij heeft het heel erg geholpen dat ik mezelf een schop onder de kont heb gegeven en me realiseerde dat hulp van iemand anders mij niet uit het rode BMI-gebied haalt. Mijn eigen eetgedrag heeft daar WEL invloed op.
Doe het zelf, en laat het niet afhankelijk zijn van hulp van anderen, want dan is er weer een tussenstap ingebouwd tussen jou en het gewenste resultaat.
Be strong, gaat vast lukken!
Onbekend
May 28, 2011 om 08:06
Maar meisje toch. We gaan eens overlopen hé. Je bent niet veel bijgekomen. Dus als je terug elke avond gaat wandelen, is dat zo weer opgelost! :) Verder moet je je er niet al te druk over maken. Doe je dat wel, dan ga je weer extreem beginnen doen hé ;)en dan val je weer heel veel af ineens. Doe zoals ik, lekker chill. Nu moet ik wel zeggen dat er bij mij nooit veel af gaat en telkens wanneer er iets af is, komt er telkens weer een beetje erbij. Maar na een tijd komen we er wel!

De stress kan je een beetje wegwerken door de avond voor je gaat slapen de dingen opschrijven waar je mee zit. En eventueel een planning voor de volgende dag maken.

Gaan we proberen om weer de gezonde snacks te nemen, ipv die vette troep? En elke dag een half uurtje te wandelen? :) Deal?

xxx

:geloofinjou:
May 28, 2011 om 12:16
Hee Janneke,

:knuffel:

Naast paardrijden ben ik ook regelmatig met mijn motor op het circuit te vinden. Tijdens een trainingsweek werd door een bekende coureur gezegd: het verschil tussen euforie en catastrofy is soms 1 seconde.

Dit geldt ook in onze afvalrace, ons gewicht bepaalt vaak hoe wij ons voelen (gelukkig of ongelukkig), terwijl ons gewicht juist een hele slechte indicator is, doordat het per dag kan veranderen. De moeite die je doet om af te vallen is echt niet voor niets, maar soms komt de beloning later.

Dus volhouden hé!
Ik ben mijn kilo's kwijtgeraakt door lekker te eten (wel slanke recepten), waardoor ik niet het gevoel had dat ik mezelf iets moest ontzeggen. Bovendien trakteer ik mezelf regelmatig op iets speciaals, zo heb ik gisteren een pannenkoek gemaakt met optimel (in plaats van melk) met peer en rozijnen, super en echt geen calorieënbom.

Ik wens je echt heel veel succes en doorhoudingsvermogen toe.

Groeten,
Cesty
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan