Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 28, 2011

Newjen88 woog op het moment van schrijven 67.10 kg (bmi: 25.25).

Update:

Gisteren heb ik echt een super leuke dag gehad. Ik heb lekker gewinkeld, ben wezen lunchen en uit eten. Ik heb goed opgelet dat ik niet teveel pro points naar binnen zou werken. Volgens mij is dat goed gelukt. De weegschaal gaf vanochtend een ons minder aan. s'ochtends had ik magere kwark gegeten met verse mango. s'middags bij de V&D een schaaltje met allemaal gebakken groente en s'avonds had ik lamsvlees op uit de oven in filodeeg. Dat filodeeg is niet heel erg goed maar ik had niet veel punten gebruikt die dag dus het mocht wel van mezelf. Aangezien het erg veel was heb ik niet alles opgegeten. Eigenlijk ben ik erg trots op mezelf. Vaak ga ik met uit eten helemaal los.

Nu hoop ik dat ik voor mijn vakantie over 1,5 week de 66 nog op de weegschaal ga zien. Dat lijkt me echt super. We zullen zien. Nu eerst maar even ontbijten, want dat heb ik nog niet gedaan. Ik kwam een beetje laat uit bed:grinnik:


Goedemorgen!!

Vanochtend gaf de weegschaal 67,1 aan. Jullie zullen snappen dat ik daar heel erg blij mee ben. Ik vind het haast jammer dat ik over 2 weken op vakantie ga en ik mijn dalende lijn niet door kan zetten. We gaan naar Kroatië en verblijven dan 2 weken in een vakantiehuis. Het is dus niet zo dat ik elke dag van een buffet moet eten. Ik ga met mijn vriend, schoonouders en schoonzus met vriend en zoontje van 2. Ik zou echt niet weten hoe mijn dagen er dan uit zullen zien qua eten. Ik ga proberen veel te bewegen samen met mijn schoonmoeder. Die houdt er erg van om te wandelen etc. Ook ga ik proberen niet teveel te snoepen. Ik wil gewoon regelmatig en gezond blijven eten. Natuurlijk kan ik daar geen punten tellen maar ik vind het ook niet nodig om helemaal los te gaan. Het zou zo zonder zijn om na 2 weken een aantal kilo aangekomen te zijn.

Vanmiddag ga ik gezellig Utrecht in met een vriendin. Gezellig samen lunchen en even winkelen. s'Avonds ga ik samen met mijn vriend uit eten. Dat betekent dus dat ik een beetje voorzichtig moet zijn met mijn punten. Vanochtend heb ik magere kwark op met verse mango er door. De kwark vind ik niet echt lekker maar de mango maakte het goed. Ik heb nog 26 vrije pro points tot en met dinsdag. Ik zou er dus makkelijk een paar kunnen gebruiken voor vanavond. Morgen zal ik ervoor zorgen dat ik geen vrije pro points gebruik. Het zou dus allemaal goed moeten komen.

Ik heb nog 2 weken voordat ik op vakantie ga en het zou zo leuk zijn als ik voor die tijd de 66 op de weegschaal zie. Ik ga mijn best doen en we zullen het zien.

Fijn weekend allemaal!!!

S60
May 30, 2011 om 08:05
Hey meis!

Ik zie dat je goed bezig bent! Fijn als je merkt dat je jezelf kan beheersen he?! Die 66 Komt vast heel snel!!

Het sportschema is vorige week goed gegaan en ga der zo ook weer 1 maken voor deze week. Maar ben ontzettend druk geweest daarom nu pas me reactie haha! Examens zijn wel goed gegaan maar ik ben aan het wachten op de uitslag en dat kan nog wel een week of 2 duren.. Spannend!

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan