Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 28, 2011

Ingrid70kilo woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 31.03).

Zo ik heb mijn historie maar eens verwijderd. De kilo's afgevallen betroffen alleen maar zwangerschapskilo's, behoorlijk historisch en die tellen niet meer mee.
Vandaag goede boodschappen gedaan, voor 4 dagen avondmaaltijd.
Vanaf vandaag wel een uitdaging, de hele dag alleen thuis met de kids. Ook maandagavond is J. laat, dinsdagavond en woensdag is hij de hele dag + avond weg. Dat is voor mij heel moeilijk want daar wordt ik kribbig en negatief van, omdat ik dan voor mijn gevoel alles alleen moet doen en er weinig tot geen me-time is. Op deze dagen kan ik altijd weinig positiefs zien/bedenken.

May 28, 2011 om 13:35
Goed dat je voor een paar dagen ingeslagen hebt. Ik doe ook altijd voor de hele week boodschappen. Ik plan de maaltijden ook een week van tevoren. Dit heeft een aantal voordelen. Je bespaart tijd, je komt minder in de verleidingen in de winkel, je denkt bewust na over wat je eet en als je het in huis hebt dan moet je het wel maken en kun je niet overgaan tot iets makkelijks (anders moet je het namelijk weggooien). Hoe is het vandaag gegaan alleen? Kon je je een beetje inhouden? Anders moet je proberen om jezelf te belonen voor het feit dat je alleen thuis bent geweest door een lekker bad, boek oid. Ik weet dat is moeilijk, maar je voelt je alleen maar slechter als je gaat eten.
Succes de komende dagen.
Groetjes, :teigetje78:
June 1, 2011 om 01:48
Hoi,

Je bent dus met een schone lei begonnen. Dan draag je de ballast van het verleden ook niet meer mee. Een nieuw begin!
Probeer het positief te bekijken dat het je lukt om de hele dag alles alleen geregeld te krijgen. Daar mag je toch best trots op zijn. En 's avonds heerlijk even ontspannen op de bank met thee en leesvoer of een leuk programma op tv of dvd of een workput op de wii, een lekker bad en insmeren met een lekkere bodylotion. Ook iets opruimen geeft mij vaak een heel goed, opgeruimd en voldaan gevoel. Dat is ook tijd voor jezelf, lekker aanrommelen.

Heel veel succes!
:pinguin:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan