Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 28, 2011

Geschreven door LadyKaida

Ik heb zo hard gewerkt en/of gebloed, dat ik zelfs na gisteren met 2800 kcal nog 3 ons ben afgevallen!!! Nu ben ik helemaal blij dat ik me niet verder heb laten gaan en dus geen chocolade ben gaan eten...

Gisteren had ik veel last van stress en emotie. Totdat ik thuis was om ca. 19:00 uur zat ik nog op 1100 kcal. Toen ben ik keurig sla gaan eten, maar wel aangemaakt met olie en kokos wat caloriën levert, daarna appels, rozijnen, crackertjes en eieren.

Als ik het zo opsom snap ik werkelijk niet hoe ik dan tot bijna 3000 kcal kom want ik vind het nog wel meevallen, maar het is toch zo! Ik heb gewoon echt te veel gegeten en met veel emotie weg eten, maar gelukkig allemaal redelijk tot zeer verantwoord.

Iets heel anders: hoe kom ik toch aan al die bezoekers op mijn site. Ik zit hier gewoon lekker een beetje op mezelf wat dingen in te voeren en ben niet aktief op de profielen van anderen en ben ook beslist niet de hele dag online. Hoe komt het dan dat mijn profiel toch zo vaak wordt aangeklikt?

May 28, 2011 om 11:43
:gluurder:

Hoi,
Ik kom ook even bij jou 'gluren'.
Hoe dat komt. Links staan stukjes uit recente dagboeken. Daardoor worden mensen nieuwsgierig naar je verhaal. En komen ze dus even kijken.:02veelsucces:
May 28, 2011 om 14:05
zo zag ik het ook, vandaar dat ik je aanklik!

:succes::zauberhaft:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan