Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 28, 2011

Simone103 woog op het moment van schrijven 88.50 kg (bmi: 28.57).

Jaja, ik heb bij mijn introductie een extra balk geplaatst :onder de 80 kiloDat had ik een paar weken geleden nooit van mezelf gedacht.
Mijn streefgewicht hou ik voorlopig nog even veilig op de 85 kilo, want dat is het max wat ik wil wegen. Als ik op de 85 kilo zit, dan kan ik het opnieuw aanpassen met een nieuwe einddatum, want het liefste wil ik mijn BMI in het groene vlak krijgen.
Voorlopig eerst maar eens de laatste kilo's eraf "knallen"
Ik hoop dat jullie het allemaal goed volhouden Buddies!!!!

May 28, 2011 om 09:07
Hey,
Hartstikke bedankt voor je berichtje! ik zit erover te denken om een crosstrainer te kopen maar ik zit nog in dubio gezien mijn huis niet bijzonder groot is maar het wel heel goed is voor je spieren en het afvallen denk ik heb jij een tip?! idee? suggestie? wat ik het beste kan doen? haha.

En ja het is zo jammer dat het stil staat maar eigenlijk heb ik niet te klagen hoor de eerste 2 weken ruim 3 kilo afgevallen, deze week me niet echt aan het dieet gehouden ivm operatie van zoonlief natuurlijk volgende week er weer vol tegenaan!

Ik wil zo graag iets wat ik elke dag kan doen, niet veel ruimte inneemt en met genoeg resultaat (als je er natuurlijk dagelijks opstaat) toen dacht ik zelf aan een crosstrainer? ik loop nu hard buiten maar met rot weer blijf ik lekker binnen haha.

Groetjes Tam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan