Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 15, 2011

Tangobeer woog op het moment van schrijven 96.20 kg (bmi: 27.51).

Ik heb net ergens gelezen "Wie geen doel(en) heeft, slaagt ook nooit" ofzo. Nou morgen ga ik mijn doelen eens op papier zetten. Eind juli heb ik vier soort van "optredens" en dan wil ik 86 wegen. Dat gaat vast niet lukken, 10 kilo in anderhalve maand, maar goed ik mik gewoon een beetje hoog.
Met de rug gaat het een stuk beter, dus ik doe bijna alles weer wat ik wil doen. Alleen tangodansen lukt nog niet zo goed; dat hou ik een paar minuten vol en dan doet het toch weer pijn. Volgende week ga ik naar een ortho-manueel therapeut, dat is een beetje alternatief.
Verder ga ik nu bijna elke dag naar fitness, waar ik ook mijn rugoefeningen doe. Laatst een flink stuk gefietst en toen merkte ik wel dat m'n conditie verslechterd is het afgelopen halfjaar.

Als je dit leest wens ik je heel veel succes met afvallen en/of andere dingen die je wilt bereiken. Bedenk: jij bent uniek. Er is niemand zoals jij in het hele heelal en die is er ook nooit eerder geweest en zal er ook nooit meer komen na jou. Daarom heb je recht op geluk en recht op het verwezenlijken van je plannen. En het recht om de dingen te doen zoals jij vind dat je ze moet doen. Succes!

:panda:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan