Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 15, 2011

Tangobeer woog op het moment van schrijven 96.20 kg (bmi: 27.51).

Ik heb net ergens gelezen "Wie geen doel(en) heeft, slaagt ook nooit" ofzo. Nou morgen ga ik mijn doelen eens op papier zetten. Eind juli heb ik vier soort van "optredens" en dan wil ik 86 wegen. Dat gaat vast niet lukken, 10 kilo in anderhalve maand, maar goed ik mik gewoon een beetje hoog.
Met de rug gaat het een stuk beter, dus ik doe bijna alles weer wat ik wil doen. Alleen tangodansen lukt nog niet zo goed; dat hou ik een paar minuten vol en dan doet het toch weer pijn. Volgende week ga ik naar een ortho-manueel therapeut, dat is een beetje alternatief.
Verder ga ik nu bijna elke dag naar fitness, waar ik ook mijn rugoefeningen doe. Laatst een flink stuk gefietst en toen merkte ik wel dat m'n conditie verslechterd is het afgelopen halfjaar.

Als je dit leest wens ik je heel veel succes met afvallen en/of andere dingen die je wilt bereiken. Bedenk: jij bent uniek. Er is niemand zoals jij in het hele heelal en die is er ook nooit eerder geweest en zal er ook nooit meer komen na jou. Daarom heb je recht op geluk en recht op het verwezenlijken van je plannen. En het recht om de dingen te doen zoals jij vind dat je ze moet doen. Succes!

:panda:

June 18, 2011, gewijzigd door Ikwilweerslank op June 18, 2011 om 17:30
En dan reageert gewoon niemand op die mooie serieuze weloverwogen niet-spottende wijze woorden van je..Mooi is dat!

Ik wel.
Vond je reactie laatst niet geheel aansluiten op het chroomverhaal, maar kan aan mij liggen. Maar allang door dat jij graag een beetje lucht in de zware onderwerpen blaast..

Nou wil ik je zeker niet ontmoedigen hoor..maar 10 kilo in een maand..het zou waanzinnig zijn als je het bij benadering haalt..de helft kan wel!
En dan ..hoe ga je het voor elkaar krijgen, een doel is prachtig, maar deel je geheime route erheen met ons!
:megwilweerslank:
Onbekend
June 25, 2011 om 02:52
Hallo tangobeer,

Ik las op de mannenclub dat je de Argentijnse tango danst, een dans die ik ook wel heel graag eens zou leren. Ik kan tot nu toe alleen maar de 'gewone' tango.

Ik zie dat je erg ambitieus bent, 10 kilo in zo'n korte tijd! Ik zou het erg knap vinden als je daar ook maar in de buurt zou komen. Ik vond mijn eigen ambitie om 15 kilo in een half jaar kwijt te raken al op het randje...

Maar als je danst moet het zeker lukken, ik doe zelf ook aan dansen, maar dan de standaard ballroom dansen en loop erg tegen de conditieproblemen aan. Dan is anderhalve minuut best lang...

Ik wens je heel veel succes met die 10 kilo en ook sterkte met je rug.

Groeten,
TwentsEdje
July 7, 2011 om 04:54
En? En? En?
Vertel vertel vertel!!:)
Lukt het je,daalt je gewicht.. zijn de vette kilo's extra krachtige spieren geworden?
July 30, 2011 om 18:31
heeeeeeeeeyyyyyyyyyyy dat laatste stukje he? hahaaha dat he? dat bewaaar ik die vind ik leuk dat als je dit leest hahah jawel

doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan