Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 15, 2011

Kadette woog op het moment van schrijven 81.60 kg (bmi: 26.64).

En gisteren weer een prima dag, het lijkt wel of ik het begin te snappen! Zou op deze manier eten echt de oplossing zijn? Al die calorieën aan fruit! Ik tel het niet op hoor, want dan ga ik er weer van minderen en denken dat het nooit goed kan zijn.
Gisteren bak kersen leeggegeten, zou ik niet gedaan hebben tijdens "opletten met eten" voorheen. Ik ben ook nog steeds bang dat het een toevalstreffer is. Aan de andere kant, er zijn hele volksstammen die er mee afvallen, waarom ik niet.
Ik kies ervoor om al mijn propoints lekker op te eten tijdens een week, de aktieve points laat ik zoveel mogelijk staan. Zolang ik daarmee afval ben ik een gelukkig mens :-)

Onbekend
June 17, 2011 om 00:26
Hoi Kadette,

tsjaa, het stelt niet zo veel voor hoor, ik ben nu 5 weken gestopt met roken. stom he dat je de dagen en weken telt. het is wel een moielijke verslaving om vanaf te komen hoor. Maar jij bent ook hartstikke goed bezig, zie ik! al 5 jaar gestopt met roken, en nooit meer een zwak momentje? Mijn vader is nu 20 jaar gestopt met roken, en heeft nog steeds heel af en toe: oh een sigaretje zou wel lekker zijn:)
Succes he!
groetjes, leonie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan