Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Brenda1991 woog op het moment van schrijven 60.20 kg (bmi: 21.08).

Hey buddies!


Sinds dinsdag heb ik gedaan met de examens (jeeeeeeeeeej!!!). We hebben met een groep vriendinnen dat natuurlijk gevierd. We gingen barbecue doen, maar uiteindelijk is het gourmet geworden (omdat niemand van ons een bbq kan aansteken :D). Ik heb me braafjes bij veel groenten, mager vlees gehouden, geen mayo en dergelijke. Maar heb wel ietwat aan chips, nootjes, aperitiefhapjes, sangria, wijn enzovoort gezeten. Stom natuurlijk, want zag dat gisteren wel op de weegschaal. Maar: I DON'T CARE. Ik moest het einde van de examens toch wat vieren en ben in niets echt de schreef over gegaan. Gelukkig was ik BOB & had ik dat excuus om de meeste alcoholische dingen te weerstaan.

Gisteren ging ik na mijn avondmaal meteen naar mijn diëtiste. Ik kreeg te horen dat ik 2,4 kg afgevallen was op een maand tijd en dat dat héél erg goed was gezien het feit dat ik in examens zat. Meeste studenten hebben dan vreetbuien en veel nood aan suiker en comfortfood. Ze was erg trots dus.

Heb eens besproken wat het met mijn gewicht zou doen moest ik stoppen met roken. Ze zei dat sigaretten het hongergevoel onderdrukken en dat meeste rokers dus wel bijkomen als ze de sigaret plots afzweren. Maar ik ben geen kettingroker, dus op mij zou dat minder effect moeten hebben. Ze vertelde me dat ik wel echt sterk in mijn schoenen moet staan, qua etensstijl voor ik nog een verandering doorvoer in mijn leven. Anders is de kans dat de kilo's er terug aanvliegen groot. Ik zal er eens over nadenken dan :)

Vandaag ga ik waarschijnlijk eens naar de Nieuwstraat in Brussel, nog wat zomerkledij kopen voor mijn reis :). Voor de rest heb ik niet echt plannen voor vandaag. Morgen daarentegen is het de grote dag van de gelnagels ö!

:update: Ik heb de gelnagels! Vind ze wel mooi,maar veel te lang en dus niet praktisch. ik zal er duidelijk nog moeten aan wennen.

Iedereen nog veel succes met het afvallen en de examens!
:succesbuddies:
:brenda1991:


June 16, 2011 om 10:15
Meis, je hebt gelijk!

Fijne dag!

:michelle2207:
June 17, 2011 om 14:00
heej sweetieej!

ommggggg you're looking great! :D
echt amaaaaj, nice done! :D
kwou dat ik hetzellfde kon zeggen :p
kweeg nog altijd 66.1 kg ( gelukkig niet meer :D)
maar kben nu eindelijk thuis :D gedaan met examens. En vanaf zondag ga ik elke dag lopen en op de crosstrainer :D alé lopen, leren lopen, want heb al 2 jaar niet mogen lopen met voet :-o

hoe zijn je examens gegaan?

pff amaaaj, ik kan er echt niet van over! zo een make over! :D

xx
June 17, 2011 om 16:27
wauw zo'n verschil,en in zo'n korte tijd eigenlijk.
proficiat!
June 18, 2011 om 06:44
:hallo3::hallo3::brenda1991:

We hebben je smilie aangepast
en hopen dat je je hierin kan vinden.

:twinkie::ladyinpink:
Onbekend
June 18, 2011 om 13:25
Oh wat fijn dat je je nagels hebt!

Je bent zo sterk,
elke dag als ik op je profiel eens kom kijken, dan sta ik weer vol bewondering!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan