Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Charlie1988 woog op het moment van schrijven 86.90 kg (bmi: 30.07).

Toch nog 100gr afgevallen, valt goed mee! :bigsmile:

Nu moet ik wel oppassen, want dat betekent niet dat ik het vandaag ook zo mag gaan spelen! Anders gaat er morgen wel iets bijkomen op de weegschaal denk ik :bang:

Tot hiertoe loopt mn dagje goed. Heb deze ochtend enkel maar wat cracotte gegeten (wel met choco maar kan niet zoveel kwaad) en water gedronken. Dus goede moed voor de rest van de dag!

Ik moet vandaag wel iets van beweging vinden! Maar wat... Hoor mij, eigenlijk is er meer dan genoeg beweging hier thuis te vinden! :shy:

We hebben namelijk thuis een crosstrainer, step up-ding en een hometrainer. Ook de dvds van zumba zullen hier nog ergens onder het stof te vinden zijn en er is natuurlijk ook mn liefste hondje waar ik mee kan gaan wandelen! Maar aan die beweging beginnen is toch makkelijker gezegd dan gedaan :beschaamd:

Ach, we zien wel hoe de dag verder verloopt.

Hoe gaat bij jullie?

Groetjes

Charlie:kussie:

Onbekend
June 16, 2011 om 07:21
Hé Charlie!

Ik snap helemaal wat je bedoelt met dat bewegen. Als je er eenmaal mee bezig bent, is het niets. Maar eraan beginnen! Vreselijk :)

Misschien kan je iemand zoeken die je meesleurt? Of het sowieso tegen mensen in je directe omgeving duidelijk maken dat je moet bewegen, zodat ze je kunnen aansporen?
Dat doe ik thuis ook. En als ik bv zin heb in een dessertje, dan zegt mijn vader altijd heel "tactvol" dat ik dat niet mag omdat ik toch aan de lijn zit? Dan ben ik altijd even pissig, maar achteraf ben ik hem wel dankbaar :). Hetzelfde met mijn moeder. Toen ik haar vertelde dat ik wat moest bewegen, stelde ze voor om dat samen te doen. Helaas is ze nogal sportief aangelegd en nu sleurt ze me 4x in de week mee. Net voor we moeten vertrekken, durf ik wel eens te zuchten, maar als we eenmaal terug zijn ben ik echt tevreden.

Het is maar een ideetje :)

Veel succes!

Die andere Charlie :) x
June 16, 2011 om 15:53
Hey meid!

Ik begrijp helemaal wat je bedoelt met dat bewegen! Ik herken het van mezelf! Er is genoeg beweging te vinden maar voordat je er aan begonnen bent! Als je dan eenmaal bezig bent lukt het wel...

Fijn dat je toch nog 100 gram bent afgevallen. Probeer dit zo vol te houden!

Succes voor morgen!

Liefs! :hartdiamant:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan