Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Shuimpie woog op het moment van schrijven 156.90 kg (bmi: 54.29).

Ben verschrikkelijk boos op mezelf...:angry:
De chips in de kast bleef maar op me roepen, en ik ben voor stag gegaan. Weliswaar maar een paar blaadjes maar 't is gebeurd en daarna volgde nog een sandwich met eiersla....pfff... Kan me zelf wel voor mijn kop slaan, hou dit nog geen weekje uit en dit terwijl ik weet dat de operatie sowieso al risico's inhoudt zonder dat ik nog zondig... Goed, vanavond maar terug een shakeje, kan me zelf op het moment wel 100 roepnamen toeëigenen (hopeloos geval, zwakkeling enz....) maar daar help ik me ook niet verder mee. Dus opnieuw een start :opgeeft:

June 16, 2011 om 09:57
Goedemiddag,

Goed van je dat je meteen zegt, ik ga vanavond shaken. Niet dat je denkt, vandaag is verloren, want dat is niet zo. Elk moment is een moment om te starten. Super goed van je.

Natuurlijk is het niet fijn als je verleid wordt door die zak in de kast. Enige kans dat die de vuilnisbak ingaat? Of heb je man en kinderen? Dat is mijn voordeel, ik woon alleen en heb niets in huis.

Kop op meid, ben niet te hard voor jezelf, jarenlang alles kunnen doen wat je wil op eetgebied, dat is niet zomaar veranderd in een paar dagen. Het duurt even voor je je gedachten veranderd hebt. Probeer zo goed mogelijk deze periode vast te houden, daarna gaat het gemakkelijker want dan kun je niet anders. Elk nadeel heb z'n voordeel, toch?

Kop op, komt goed.

Karin
June 16, 2011 om 10:01
Even een ander tip, als je je gewicht per dag invult, is het leuk om te zien dat jij harder gaat dan je streefgewicht, dat je voorloopt op schema. Als je op die balk gaat staan, staat er bovenin links een link, ben de naam kwijt, en dan veranderen naar datum van start, krijg je een andere weergave.

Voor mij werkte het in het begin heel goed. Nu loop ik achter, maar ach, dat komt ook wel weer goed als ik weer kan gaan werken.
Onbekend
June 17, 2011 om 03:36
Hey Schuimpie,


Wees trots op jezelf!!!!
Kijk maar je bent toch al 6.6 kilo kwijt!
en iedereen heeft een zwak moment, en je hebt jezelf super knap hervat!
Mijn grootste zwak is helaas ook de :chips: chips,
En dit heb ik altijd in huis, mijn kinderen en bezoek hoeven niet mee te doen met MIJN strijd tegen de kilo's.
Dus straf jezelf niet te zwaar je bent op de goeie weg, maar het is een zware weg om je levensstijl helemaal te veranderen!
:knuffelbol:
Zet hem op en vecht voor jezelf,
liefs Elina.
June 17, 2011 om 04:26
Hey Shuimpie,

Als je binnen een week ruim 6 1/2 kilo kunt afvallen, moet je echt niet zo boos op jezelf worden.
Tuurlijk is het balen dat je de fout bent ingegaan, maar je hebt het gelijk weer opgepakt.
Iedereen hier op de site kent wel die vreselijke snaai aanvallen, het enige wat mij helpt is dat ik gewoon niets in huis haal (waarbij ik besef dat ik het makkelijk heb omdat ik alleen woon). Dus probeer voor het komende weekend wat rauwkost of in ieder geval iets magers in huis te halen en gooi alles wat je nog in huis hebt wat niet goed voor je is, gewoon gelijk weg. Doet even pijn, maar als je het opeet is het ook weg, met extra het balen van jezelf.

Probeer eens een appel met kaneel en wat zoetstof in stukjes in de magnetron. Als je er daarna magere vanillevla (optimel) overheen doet en nog even in de magenetron, smaakt het naar warme apfelstrudel met vanillesaus, maar zonder de vele calorieen. Zo kun je jezelf toch op iets lekkers trakteren in het weekend.

Ik wil je heel veel succes wensen, zodat je je doelen behaald vóór komende dinsdag.
:veelsucces:

groetjes Christine
Onbekend
June 20, 2011 om 05:12
Hoi Cindy,

Kom even kijken hoe het met je gaat?
:lieveforummaatjes:

Je kunt het, ik hoor je snel liefs Elina.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan