Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Zwaanstra woog op het moment van schrijven 112.00 kg (bmi: 37.42).

Hoi lieve buddies en afvallers,

Ik moet het even kwijt, we zijn een paar dagen lekker op vakantie naar Spanje en hadden het erg leuk totdat mijn man ineens niet meer kon plassen. Helemaal niet meer de paniek sloeg toe bij hem. Ik heb hem in onze huurauto gezet en ben naar een ziekenhuis gereden.
Ik kan helaas geen Spaans dus een tolk gevraagd en het probleem uitgelegd. Hij werd opgenomen en een er is een catheter aangelegd.
Er kwam gelukkig veel urine vrij wat hem heeft opgelucht maar ook heel veel bloed en dat is niet goed. De arts denkt dat het de prostaat is. Hij mocht er vandaag weer uit maar de catheter moet er in blijven. Ik ben zo ontzettend geschrokken en er is hier niemand met wie ik dat even kan delen vandaar. Ik hoop dat alles weer goed komt. We moeten ons maandag bij het ziekenhuis in Nederland melden. Ik heb een paar repen chocola moeten nemen om even bij te komen sorry dat is niet de oplossing maar het is wel even lekker ontspannen.

Groetjes Zwaanstra
:wakkerworden:

June 16, 2011 om 11:04
Kan me helemaal voorstellen dat je even je verhaal kwijt moest. En tja die chocola kan gebeuren toch, als het je dan maar de ontspanning gegeven heeft wat je nodig had. Wil je man en jou in ieder geval heel veel sterkte wensen en hoop dat jullie toch nog een paar daagjes kunnen genieten.

:yalides:,
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan