Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Danseres woog op het moment van schrijven 70.30 kg (bmi: 21.46).

:halloallemaal1:

Het gaat hier helaas niet zo goed :nietok: Ik heb steeds last van eetbuien en kan niet goed inschatten hoeveel eten ik per dag nodig heb. Zeker met dat nieuwe werken, waarmee ik gewoon heel veel loop en doe fysiek, heb ik vaak 's avonds dat ik het gevoel heb dat ik te weinig gegeten heb en dat loopt dan weer uit in een heleboel boterhammen terwijl ik met 1 of 2 ook al genoeg had gehad..
Ik heb me dus al even niet gewogen en doe het denk ik volgende week pas weer. Heb geen zin om nog meer gedemotiveerd te raken, dus we zien het wel! :klaptanden:

Liefs,

:danseres:

June 16, 2011 om 16:56
Ken dat gevoel. Als ik werk en soms ook naar het werk fiets Dan heb ik 's avonds een niet te verzadigend gevoel. Probeer het tegen te houden, maar gaat vaak niet lukken.Overdag weinig eten, want dan ben je druk en hoeft het ook allemaal niet zo, maar 's avonds alle tijd en dan wordt het aan een stuk door eten. Zelf probeer ik het zo veel mogelijk gezond te houden en probeer niet aan de zoetigheid te komen, want dan is het hek van de dam. Probeer wel eens overdag om de twee uur te eten, maar dat lukt me niet goed en dan nog heb ik 's avonds erg veel trek, Maar misschien werkt het wel voor jou. Anders worden het rijstwafels , kikkererwten, groente left overs, of gewoon groente uit blik of pot ofzo. raak je ook vol van , maar met minder calo's.
June 19, 2011 om 17:00
Hai!

Oei.. Helemaal vergeten te reageren op je berichtje laatst :$

Heb je ook toegevoegd als buddy, gezellig!! :DD:

Gaat het intussen alweer beter? Hier gaat het even de verkeerde kant op.. Gisteren en vandaag een High Tea gehad en dat is natuurlijk TE lekker om te laten staan.. Woensdag ga ik op vakantie, vanaf volgende week ga ik er in ieder geval weer vol tegenaan!! Morgenochtend gaat de wekker om 8uur zodat ik om 9uur in de sportschool kan zijn, ben benieuwd of ik mijn bed uit kom ;)

Succes!!

:liefs:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan