Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Mavke woog op het moment van schrijven 90.50 kg (bmi: 27.93).

:halloallemaal:
Ik blijf het moeilijk hebben om 's avonds van alles en nog wat te blijven. Opeens is de koelkast een goudmijn. Maar goed, hopelijk zal ik doorheen deze fase wel geraken.
Ik vind het gewoon niet leuk.
Het gaat hopelijk beter met jullie dieet
:haveaniceday:

June 17, 2011 om 04:12
Heel herkenbaar dat het 's avonds moeilijker is. Ik had woensdagavond een feestje van mijn buurmeisje omdat ze geslaagd is en als dan al die lekkere dingen voor me op tafel staan, is dat best lastig. :snack:Ik moet ook toegeven dat ik er best wat van genomen heb, maar toch mocht het resultaat er zijn vanmorgen. Als we onze grenzen maar kennen, en niet teveel nemen.

Toch is het soms thuis nog moeilijker, dan speur ik echt mijn koelkast en voorraadkasten af of ik echt niets lekkers in huis heb. Maar om die reden koop ik dus ook gewoon niets, want dan gaat het gegarandeerd op. Als ik onverwacht visite krijg is het wat minder, maar ach, ze komen voor mij en niet voor de hapjes en ze snappen wel dat ik het mezelf niet moeilijker wil maken dan nodig.

Een van mijn buddies schreef dat ze lekker in bad :bubbelen: was gegaan toen ze behoefte aan snaaien kreeg, en inderdaad heb ik dat ook wel gedaan. Of een beetje 'tutten':makeup: (gezichtsmaskertje e.d.) Door de afleiding gaat de behoefte over. Niets zo slecht als niets doen voor de TV :voordebuis: Dan ga ik desnoods en ei bakken, als ik maar wat kan eten.
Slecht hè?!! Gelukkig heb ik wel wat augurken in de koelkast, niet zo slecht en wel lekker, of wat fruit voor als ik echt een beetje trek krijg.

Ik wil je heel veel succes wensen en veel sterkte met de 'zwakke' momenten.
En natuurlijk wens ik je een prettig weekend.
:bighug:
liefs Christine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan