Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Leeskont woog op het moment van schrijven 89.80 kg (bmi: 29.32).

**&&&^%$###@@@@@@!!~!@#$$%^%^&*())_

Oef wat ben ik stom geweest.
Ik zag t afgelopen week even niet meer zitten. (t was ook stil op deze site).
Ik heb 2 avondmaaltijden flink gezondigd. Een mini kitkat, 2 handjes borrelnootjes en bamischijf.
En maar een pond afgevallen. Ik voel t ook in de buidel, zucht!!
de hele week een engel en duiveltje op mn schouders gehad. Het was zwaar!

Maaaaaaar...........we gaan er wel weer voor. Komende week zal ik de weegjuf laten zien dat ik goed kan afvallen!! Streef nu naar ruim 2 kilo in een week. moet dus ook extra gaan bewegen.
:springen::springen::springen::springen:
Elke avond extra ver wandelen met de hond :wandelen:
Lieve Buddies, ik heb jullie nodig!!!

trouwens complimenten voor jullie allemaal want jullie gaan heel goed!!!
:totmorgen2: :slaaplekker:

June 16, 2011 om 13:42
aiaiaiaiai....
Komaan hoor kop op niet opgeven!!!
EN NIET MEER ZONDIGEN! met zondigen maak je het jezelf alleen moeilijker...

en hup en hup en hup... sporten, bewegen, en prodimedten... ge kunt et!

Groetjes,
:celestien:
June 17, 2011 om 09:48
Jaaa..het blijft moeilijk om streng te zijn! en niet te zondigen!
ik heb ook dagelijks te maken met duiveltje en engeltje...maar gelukkig is mijn engeltje strenger dan die Verd**** duivel...
Maar hij maakt het me wel moeilijk af en toe.
ik denk dat als je op je doel bent dat je je best een keer mag belonen met wat lekkers..wat we al die maanden hebben moet missen..maar vergeet niet te focussen!!! je was het even kwijt...maar je maakt je eigen zo meoilijk door te zondigen, want het zal wel naar meer smaken denk ik dan...tenminste af en toe neem ik een hap van de kids om te proeven of heet of smaak goed is en dergelijke...maar dan moet ik ECHT heeeeel streng zijn en NIET nog een hap nemen!!!
Ik ben bijna bij mijn doel...ik woog vandaag 82 kilo op mijn eigen weegschaal en in al die weken is het een strijd geweest!! maar we weten waarvoor we het doen!! we zijn eraan begonnen en het gaat zo goed!!!! OOK MET JOU!!

WE CAN DO IT!! REMEMBER????


greetz en ik hoop echt dat je je focus weer hebt gevonden!
het zou zonde zijn. het gaat juist zo goed!

heel veel succes dit weekend..het was stil afgelopen week, maar deze week gaan we elkaar weer erdoorheen helpen!!!

groet marisa
Onbekend
June 17, 2011 om 12:44
Hoi Annemarie,

Ik herken zo wat je doormaakt, ik merk ook dat ik na weer een hele strenge week weer wat aan het zondigen ben. Ik moet ongesteld worden (geen excuus natuurlijk) en merk dat mijn hormonen en alle tentamenstress nu echt zijn tol eisen.

Wat wel iedere keer een stok achter de deur is, is dat je van het zondigen toch een aantal dagen uit ketose raakt en dat is zonde .. maar ja dat weet jij ook net zo goed. Laat het schuldgevoel los, dit is geweest en nu ga je weer met volle moed verder :).

Gelukkig heb je iedere dag weer de mogelijkheid om de knop om te zetten, dit is nu geweest en nu gewoon verder gaan zoals je al die tijd gedaan hebt. Je KAN het, je hebt al zoveel gewonnen .. nu nog even doorbijten en voor je het weet zit je in fase 2 :) !!

:opgeeft:

Maak er een mooi weekend van.

Liefs,
Elfy

:fairy:
June 17, 2011 om 18:50
Hoi Annemarie,

tsja, inderdaad jammer dat je maar 1 pond afgevallen bent maar wel goed van je dat je jezelf alweer streng toegesproken hebt. (Hoeven wij het niet meer te doen! :grinnik: ) Hoe was het met het vetpercentage? Was dat wel wat meer gezakt dan die halve kilo?

Moet je bekennen dat ik ook 2 dagen gezondigd heb hoor. Gisteren waren we laat thuis en mijn vriend wilde graag spare ribs laten bezorgen. Nu zijn die wel heel erg vet (zeker met de sausjes erbij) dus heb ik zalm genomen, en ook nog zonder verder iets erbij. Geen saus, geen stokbrood, helemaal niets. Zat ook echt vol naderhand, blijkbaar krimpt je maag toch wat als je minder eet.

En vandaag de verjaardag van mijn nichtje die één jaar werd. Een mijlpaal, en dus toch een stuk van de verjaardagstaart gegeten. :kaarsjesuitblazen01: (Phew, die was me toch lekker!) En daarna daar ook nog gegeten 's avonds. Ze hadden zelfgemaakte groentensoep met stokbrood en allerlei lekkere beleg. Paar sneetjes stokbrood gegeten (je moet toch wat hebben om de vis op te leggen he) en 2 kopjes soep genomen. Heb uiteraard wel mijn zakjes voor avondeten en toetje overgeslagen. Denk (hoop) dat die soep niet zoveel kwaad kan. Maar ik zal het de komende dagen dus wel weer op de weegschaal terugzien. Jammer, want op zich ging ik de laatste dagen best goed maarja, je nichtje wordt maar 1 keer één jaar he. En ik heb het er wel voor over. Soms moet een uitspatting gewoon kunnen.

Dus kom op, je kunt het.. En volgende week zijn er dan weer kilo's vanaf in plaats van pondjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan