Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 16, 2011

Peloosje woog op het moment van schrijven 84.30 kg (bmi: 29.17).

Lieve allemaal...

Voor degenen die zich afvragen waarom ik geen nieuw dagboekje schreef de laatste tijd...het gaat hier niet zo goed.....
Wie mij een beetje gevolgd heeft, weet wat ik zoal heb doorgemaakt de laatste maanden. Lang niet alles heb ik hier vermeld, het is tegenslag op tegenslag, dan ook nog problemen op het werk erbij, kortom: het emmertje stroomt weer aardig vol.
Na mijn burn out van vorig jaar dacht ik wel eerder signalen te herkennen, maar het zal wel een blinde vlek zijn bij jezelf? Of eigenlijk weet je het zelf wel dat je het niet meer trekt, maar ja... ziekmelden doe je niet, want ik mocht al in mijn handjes knijpen dat ik een jaarcontract kreeg, daar kan ik dan wel naar fluiten als ik over de toeren raak!

Vandaag ben ik op het werk 2 keer in een paar uur tijd "doorgedraaid" om het zo maar even te noemen... het is al een paar dagen zóóóó druk, er is niet tegenop te werken. Het management zit aan de andere kant van het gebouw te roepen dat we niet veel patienten hebben, maar wat ze niet beseffen is dat bijna al die patienten met 2 verpleegkundigen verpleegd moeten worden, zo ziek zijn ze... en we hebben maar liefst..je raadt het al.. 2 verpleegkundigen op de afdeling, dus als de 1 in de artsenvisite is (vandaag grote visite, dus duurt een eeuwigheid!) rent de ander zich nog meer de benen onder het lijf vandaag. Om de haverklap lag er iemand in zijn eigen uitwerpselen, dus het was een complete wasstraat. Dan nog een paar overnames die met de ambulance naar binnen worden geschoven, want wij hebben nog wel plek toch??? Die vervolgens meteen hartritmestoornissen krijgen en waar de papieren van ontbraken.... zo kan ik nog wel even doorgaan....
Toen iemand die we net verschoond hadden, zich binnen 5 minuten weer helemaal bevuild had, trok ik het even niet meer. Het ging helemaal niet om dat voorval, maar het was de welbekende "druppel", dus tranen met tuiten en hikkend van het janken werd ik met een kop koffie op de artsenkamer gezet, waar gelukkig een hele lieve arts zat die met me praatte en dat luchtte wel even op.... paar uur later weer hetzelfde verhaal.... nou ja, dan weet je het wel...ik ben te ver gegaan... weer ruimschoots over mijn eigen grenzen gegaan. Het gaat helemaal niet over die drukte op de afdeling op zich, het gaat om allerlei onderliggende problemen en strubbelingen en ik heb het gevoel dat ik de burn out en de nare dingen die ik op mijn vorige werk heb meegemaakt, nog lang niet verwerkt heb. Tijdens mijn burn out met veel gedoe ontslag genomen en aan deze baan begonnen met goede hoop en veel beloftes, waar weinig tot niets van terecht is gekomen, dus weer een deuk in mijn vertrouwen in anderen, dan nog al het verlies van de laatste tijd. DE EMMER IS VOL VOL VOL...

Zo, dit helpt ook, even therapeutisch van me afschrijven... degenen die ik ermee verveel, zijn inmiddels wel afgehaakt denk ik, maar ik heb nou eenmaal weinig positief nieuws de laatste tijd.

Ik weet dat :hardlopen: heerlijk kan zijn in een situatie als deze, helaas zit ik weer met een blessure... kan er ook wel bij toch? Heb ooit hielspoor aan de rechtervoet gehad (2006), nu aan mijn linkervoet, heb al afspraken staan voor na mijn vakantie, die gelukkig niet al te ver weg meer is......

Nog even afsluiten met iets positiefs dan....

Ik vind dat ik geweldige buddies heb!!! Het zijn er niet veel, maar de "harde kern"; dat zijn pas toppertjes!!! Ik hoop dat ik in de toekomst er ook meer voor jullie kan zijn, ik wil het echt, maar kom er gewoon niet toe, de puf is er niet.... weet dat ik het beste met jullie voor heb en aan jullie denk, ook al "schrijf" ik minder vaak een berichtje....

Deze is voor mijn buddies! :please: :hug:

June 16, 2011 om 15:08
Hoi

We zijn er hoor voor jou je hoeft maar te kikken en mijn schouder is voor jou.
Je schrijft dat je bijna vakantie hebt misschien is dat je keerpuntje.
Om uit gerust er weer tegen te kunnen wat het lopen betrefd dat komt later wel weer wandelen is ook goed om je harde schijf te legen:haha:

Nou tot lees morgen ben ik weer even op de kivietsmeent in Ede.

Grtz Bert je Buddie.
June 16, 2011 om 17:59
Dikke :jezelfknuffelen: terug, meid! ( ik hoop tenminste ook bij de kleine harde kern te horen). Ik ga nu een paar dagen weg, maar volgende week zal ik iets uitgebreider reageren!
Onbekend
June 18, 2011 om 07:30
:hoi::hoi:

Ik ben weer helemaal terug en ik kom snel weer eens je dagboek(en) lezen.

:kijken:
Onbekend
June 18, 2011 om 07:31
:knuffel:
July 4, 2011 om 12:46
hey meis,

hoe gaat het nu met je??
vervelende tijden zijn dit, waar jij je nu in bevind :-S.
Ik hoor ook vaak na regen komt zonneschijn...ik word er vaak kwaad om maar ik hoop voor jouw dat deze gauw komt :-D.

Ik ben nu weer op 0.2 kg na 80 kg rond....ja, we zien wel waar het eind strand, ik hoop op de 76 kg weer, maar ja, fftjes doorbijten heet dat he??

Ik zal je niet langer lastig vallen met afvallen, want daar zul je je hoofd helemaal niet naar hebben staan. Ik wens je veel sterkte in deze tijd toe...en denk aan je!!

Groeten dees
July 8, 2011 om 04:04


Hoe gaat het nu met je? Hebben ze op je werk een beetje goed gereageerd na dit gebeuren? Vervelend allemaal hoor, ik hoop voor je dat ze naar de "signalen" hebben geluisterd.
Sorry dat ik niet eerder reageerde, maar na mijn weekendje Berlijn, schrok ik zo van mijn langzaam maar zeker toegenomen gewicht, dat het roer flink om moest. Hier ging toch weer de nodige tijd in zitten. Want als ik iets doe, wil ik het goed doen.

July 8, 2011 om 16:46
:sorry2: :shy2: :sorry2: :shy2: :sorry2: :shy2: :sorry2: :shy2:

:fflangs:
:hoegaathetmetje:
:hug2:
July 9, 2011 om 00:40
Hoi Peloosje.

En ik vroeg me af hoe is het met je en dan ook in vele opzichten.
Je gewicht, gezondheid, geestelijke gesteldheid, werk, vermoeidheid, liefde,
omgeving, fam, vrienden, eetgedrag, lopen,
Ik weet het zijn veel vraagjes maar dan heb je ook iets om te antwoorden:lol:

Kortom hoe is het met mijn buddie.

Grtz Bert
July 9, 2011 om 04:27
Heeeeeee peloosje,

wat lees ik nu toch allemaal??? Meid toch, bij deze even een virtueel bakje troost toegeschoven!
Ik heb geen idee of jullie nu vakantie hebben: zo ja, dan wens ik je een hele fijne, relaxte vakantie toe, zodat je lekker tot rust komt. Zo niet, dan wens ik je toe dat het je lukt om er met veel plezier naar toe te leven. En daarna zie je wel weer verder joh. Uiteindelijk komt alles goed.
Wij mensen zijn veel te ongeduldig en verwachten dat we na tegenslag weer gewoon verder kunnen gaan. Maar tegenslag moet ook verwerkt worden en dat heeft gewoon tijd nodig. De een heeft daar wat langer voor nodig dan de ander. En als je je ei kwijt wil, be my guest!
Lieve peloosje, bij deze nog een dikke knuf voor jou.
Ik weet dat ik een late reactie geef, maar dat komt ook, doordat ik net als jij niet meer zo heel vaak op deze site kom.
veel liefs, til
July 9, 2011 om 05:52
prima hoor, voel je niet verplicht of zo.

Fijne vakantie!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan