Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2011

Adriana214 woog op het moment van schrijven 66.60 kg (bmi: 25.69).

Update vrijdag:66.6 Gisteravond gezellig met zijn allen (norman,ralph,sjaak) skipbo gespeeld aan de eettafel. Was super gezellig maar kon het niet laten om toch 1 biertje te drinken met als gevolg natuurlijk 100 gram erbij. Dus dat word een maandje stilstaan op gewicht, hmmm ook wel lekker, beter dan aankomen toch?!

Update donderdag:ff geen weegschaal, voel me weer wat dikkig wat best bizar is als je al ruim 10 kilo kwijt bent...maar dat kan liggen aan dat heerlijke verse turkse brood dat ik gisteren in huis haalde. Veels te lekker om te laten liggen dus veels te veel van gesnoept gedurende de dag. Aldus vandaag ff rustig aan doen.

Update woensdagochtend:66.5! dus eindelijk onder die 66.6! niet veel maar elke 100 gram telt. De tandarts viel mee, tand ging er vrij vlot uit, en ik zit nu al zonder ibuprofen te genieten van mijn kopje koffie en boterhammetje. Gisteren dus even rustig aan gedaan met eten en dat werkt dus goed, ik heb het zonder eetdagboek gedaan! en inmiddels weet ik dus aardig goed hoeveel ik op een dag kan eten om er toch wat af te krijgen. Nu eens kijken bij mijn buddy's want het blijft hier verdacht stil qua reacties..Zoek je nog iemand die dagelijks online is als steun, geef maar een gil, vind ik altijd leuk!

Goedemorgen,

66.6!!!! dus weer gelijk aan de eerste van de maand,Oftewel niets aangekomen maar ook nog niks afgevallen deze maand.

Vandaag naar de tandarts, argh...kies word getrokken.

Gisteravond rustig aan gedaan met de chips enzo dus het resultaat is wel, oke maar ik wil er toch echt nog wat vanaf hebben maar dat lukt vandaag denk ik wel. Mag na de tandarts toch een uurtje niets eten.

De gehaakte slang is af, pfff was een priegelwerkje. Nu bezig met een tasje haken met zigzagpatroon in zwart en blauw. Patroontje van Lionbrand, een goede lokatie om lekker veel gratis patronen af te halen! Je moet er aleen ff aan wennen dat het in het engels is maar de afkortingen die ze gebruiken worden uitgelegd dus na wat gepuzzel lukt het me vrij goed.

Groetjes en succes deze week,

Adriana

Onbekend
July 21, 2011 om 13:14
Hey!

Bedankt voor je berichtje!! Dat helpt.. Ik ga echt mijn best weer doen!
Jij bent ook echt goed bezig zeg!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan