Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2011

Suzanna46 woog op het moment van schrijven 99.95 kg (bmi: 34.18).

Hallo allemaal, ik ben weer terug van een heerlijke vakantie in Portugal. De weegschaal is mee gegaan en ik heb me heel erg in gehouden.
De eerste week zelfs zo goed dat er 97,5 op de weegschaal verscheen. Ik was erg blij en trots. Echter in de tweede week heb ik toch minder streng gelijnd en zie het resultaat ik ben op 1 ons na op het gewicht van vertrek. Terwijl ik dan toch zeker de helft eet van wat ik eerder at. Eigenlijk vooral vis gegeten en light frisdrank of water gedronken. Maar wel één avond een fles wijn met mijn vriend leeg gedronken en een samen een zak chips gegeten. Op de laatste dag een grote coupe met ijs. Ik heb de momenten van zondigen in ieder geval wel genoten. De voorgaande jaren kwam ik in de vakantie minstens 2 kilo aan. Deze week ben ik nog vrij en komen er nog een paar moeilijke momenten. Een saunabezoek morgen, nog een keer uit eten en een verjaardag bij mijn zeer slanke zus aanstaande zondag . Maar ik heb als streefdoel onder de 95 kilo op 16 augustus gesteld dus ik moet nog flink aan de bak!!!

July 19, 2011 om 05:14
:hallo2:
Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad. Ik vind dat je het netjes gedaan hebt hoor wat betreft het eten in de vakantie. Hiermee blijkt ook dat het snelle afvallen door modifast blijvend is. Mensen hebben altijd commentaar en zeggen dat het er direct weer aan komt. Nou dat is dus niet zo. Nu op naar het volgende doel.
:carolina44:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan