Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2011

Carolina44 woog op het moment van schrijven 118.80 kg (bmi: 38.79).

:hallo2:
Het eten van de frites is gisteren goed gegaan. Ik heb me ingehouden en er maar hoog uit 5 genomen.:lacheuh: Ik vind het echt heel goed van mezelf. Voor mij had mijn dochter een loempia mee genomen.Dat leek haar wel gezond vanwwege de groente die er in zit. Ik heb vooral de binnenkant gegeten en de buitenkant is naar de hondjes gegaan. Die zijn dun zat.Vandaag ga ik met de honden naar de dierenarts. Ze moeten ingeent worden, zodat ze tijdens de vakantie op het besproken adres kunnen logeren. Ik ben benieuwd. Ik hoop niet dat de dames de hele boel afbreken vanwege die prik. We gaan lopend, zodat ik zeker weeet dat ze hun behoefte goed hebben gedaan. Ik heb vroeger een hondje gehad die alles liet lopen bij de dierenarts, omdat ze zo bang was. Dit wil ik niet nog eens mee maken:walgelijk:. Het positieve is dat ik dan vandaag dus genoeg beweeg. Dat bewegen schiet er de laatste tijd bij in.

Allemaal succes vandaag :carolina44:

Hoe vinden jullie mijn persoonlijke smilie. DAt ben ik ban dik naar dun (nou ja nu alleen nog maar dik)

July 19, 2011 om 05:15
Je bent heel goed bezig. Knap dat je je ingehouden hebt met de friet want ik neem aan dat je op dat moment honger had. Ook goed dat je alleen de binnenkant van de loempia hebt gegeten. Hoe is het gegaan met je hondjes bij de dierenarts?
July 19, 2011 om 05:29
Ik heb alleen maar modifast nooit langer dan 5 dagen achter elkaar vol gehouden. De laatste weken was het eigenlijk goed opletten en proberen rond de 1000/1200 kcal te blijven. Ik merkte wel in de vakantie nadat ik de 97,5 had bereikt, ik heel snel weer aankwam toen ik wat meer ging eten.
Maar dat was zeker niet meer dan 1500 kcal per dag.
Nu probeer ik weer rond de 1000 kcal te blijven maar dat is wel moeilijk omdat ik dan flinke honger krijg.
July 19, 2011 om 13:35
Hoi Carolina,
Wat heb je dat goed gedaan met die frietjes en loempia gisteren! Ik vind het heel lief van je dat je dochter af en toe wel dat soort dingen mag eten, ook al is het moeilijk voor jou met lijnen... Is het goed gegaan met de honden bij de dierenarts? En de badkamer weer spik en span?
O ja, Carlos... nee, helaas is het geen echte lekkere vent in mijn leven... het is Carlos Lens met de dvd's van Move that Body (is een paar jaar geleden op net 5 geweest). Mijn Sisters (uit de Santa Sister Club) en ik grappen er altijd over dat we gaan daten met Carlos of met Billy (Billy Blanks van de Bootcamp dvd's...). Maar ik vind Move that body wel heel leuk - het is ook goed te doen als je even minder in conditie bent. Volgens mij heb ik de dvd's ergens in de aanbieding gezien, bij Blokker??? Maar dat weet ik niet meer zeker.
Je smiley is hartstikke mooi geworden!
Fijne avond,
:fooddiva:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan