Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2011

Ilsaa woog op het moment van schrijven 148.90 kg (bmi: 45.45).

:vergeetmeniet:

Hallo lieve buddy's en andere mensen!

Oke, de weegschaal doet het van mij nog steeds niet en geeft nog steeds allemaal verschillende gewichten aan. Morgen komt mijn moeder pas dus dan heb ik pas haar weegschaal. Ik ga nu misschien wel een lang verhaal schrijven maar moet het allemaal gewoon kwijt! Ik heb wel me overgangs bewijs naar het 4e jaar gekregen. allemaal dik hoge cijfers 8,9,7, V en een 6 maar toch. en daar wilde ze me op laten zitten! echt school daar word je soms niet goed van! alleen omdat ik omdat ik ziek ben geweest en af en toe nog ben te weinig uur heb gemaakt! Ik ben nu trouwens ook ziek. Heb heel erg veel last van me spieren constant echt om niet goed van te worden. En ik moet ook deze hele week nog werken ben alleen morgen (woensdag) vrij. Heb er gewoon hoofdpijn van ben heletijd spierwit en dan zweet ik me weer helemaal dood. Ik heb mijn moeder gebeld en zei gaat mee naar de dokter ik wil dit keer spierziekte onderzoeken gaan doen. en Reuma onderzoeken. Dit heb ik wel gedaan doormiddel van bloedprikken maar door scans enzo kun je ook andere ziektes opsporen. Verder heb ik van de week een informatiefolder van obesitas kliniek in Leeuwarden aangevraagd. Ik zit er namelijk al 2 jaar over te denken om iets van een maagband of ballon of wat dan ook te nemen. Mijn vriend is hier helemaal op tegen en mijn moeder eigenlijk ook. Hiervoor heb ik ook een afspraak gemaakt bij de dokter over hoe en wat enzo. Mijn moeder gaat hiervoor ook mee. Het is niet dat ik het direct wil maar ik wil wel graag weten hoe of wat. Dit jaar zou dat toch niet lukken door school enzo. maar daarna wel! Hoe denken jullie hierover? ik bedoel ik heb zware obesitas en bij verschillende soorten artsen en zo al geweest zonder resultaat ja dat ik alleen maar dikker wordt. Pff wat een lap tekst. Ik wil iedereen nog wel bedanken voor de lieve berichtjes. Sorry dat ik niet terug stuurde maar typen doet gewoon pijn aan mijn hand op dit moment. ben ook al en kwartier bezig met dit berichtje :x

Liefs Ilse

July 19, 2011 om 05:17
Hey lieverd!

Vervelend om te lezen dat het helemaal niet goed met je gaat. Wel heel goed van je dat je aan de bel trekt! Hamer er maar eens bij die doktoren op dat ze er álles aan moeten doen om de oorzaak bij jou te vinden.

Wat betreft de maagband, daar heb ik geen ervaring mee. Ik denk dat het heel belangrijk is dat je je goed laat informeren naar zowel de voor- als de nadelen ervan.

Heel veel sterkte en succes ermee. Laat je me horen wat je beslissing(en) gaan worden?

:br3gje:
July 19, 2011, gewijzigd door Br3gje op July 19, 2011 om 06:29
Thnx voor je berichtje!
Heb net mijn afslankplan bijgewerkt want ik liep achter de feiten aan... Dit gaat veel beter zo!

:br3gje:

Thnx! Jij bent ook een schat!
July 19, 2011 om 11:56
Goed van je dat je naar de dokter gaat! Ik hoop voor je dat ze erachter komen wat er precies aan de hand is en dat ze er wat aan kunnen doen.

Een maagband is wel heel heftig, je moet de rest van je leven op je eten letten, je moet altijd rekening houden met je maagband. Het lijkt me een goede stap om je te laten inlichten. Maar je bent de laatste tijd toch al heel veel afgevallen? Je weegschaal doet nu wel erg raar, maar merk je het al in je kleding enzo? Als je het zelf kunt, is dat eigenlijk beter dan een maagband.

Sterkte en succes :)

Liefs
July 19, 2011 om 15:28
Meis, bedankt voor je reactie in mijn dagboek.
Ik beweeg wel iets meer, ik step een kwartiertje per dag, maar ik denk niet dat het daaraan kan liggen, want dat is best weinig natuurlijk.
Ik heb vorige week m'n borsten, taille, heupen, bovenbeen en bovenarm opgemeten en ik zal over een tijdje eens gaan kijken of daar iets aan veranderd is, dat zegt natuurlijk wel het meest :)
Goed van je dat je dat ook gaat doen.

Je hebt wel obesitas ja, maar volgens mij ben je echt heel goed bezig, dus misschien is het beter om het eerst nog even zo te proberen? Succes bij de dokter, die kan je daar natuurlijk ook meer over vertellen.

Liefs
July 20, 2011 om 05:03
Thnx voor je lieve berichtje meid!
Ik ben zelf ook helemaal blij nu!
Hoe gaat het bij jou vandaag?

:br3gje:
July 20, 2011 om 05:16
Ik ben héél benieuwd wat die weegschaal vanmiddag aan gaat geven! Hopelijk is hij een beetje lief voor je! Wél laten weten hé ;) Succes meid!

:br3gje:
July 20, 2011 om 06:04
Als ik het goed begrijp komt er vandaag een nieuwe weeschaal! Spannend! Dan kan je weer verder en de resultaten echt zien!

Wel vervelend dat het zo slecht gaat met je gezondheid! Het lijkt me dan ook goed om de huisarts je door te laten sturen en dat een arst aalle mogelijkheden gaat odnerzoeken. Het komt ergens vandaan en wie weet kunnen ze er wel wat aandoen!

Heel veel succes, en geef ni op!!
Onbekend
July 20, 2011 om 10:13
Ik hoop echt dat het snel weer beter zal gaan meid!
Groetjes Kaatje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan