Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2011

Onzejos42 woog op het moment van schrijven 108.30 kg (bmi: 36.61).

Dat kan er dus maar 1 verzinnen (moi) Een nieuwe hobby : Taart bakken. :koken:Ik doe het nu bijna een jaar en krijg steeds meer de smaak (?!?!) te pakken. Gauw opeten doe je het niet, want zo'n versierde taart is een heel project, en gaat kant en klaar naar de klant (meestal familie) Je kan er moeilijk alvast een puntje uitsnijden !!:taartaardbeien2:
Maar goed. Afgelopen zondag vierde ik alvast mijn verjaardag (Ik wordt a.s. zaterdag 43, maar dan hopen we richting de Ardennen te trekken en rond te slingeren in een boom !!)Ik maakte 3 heerlijke taartjes,:taartchocolade::taartaardbeien: en heb ze alle 3 geproeft. Vooral die chocolade after eight was verrukkelijk. Gisteren het laatste puntje als ontbijt opgemaakt, en de rest in de vuilnisbak gekiepert. Gelukkig kom ik al snel in het gezonde patroon!!!:salade2: Mijn taarten zijn te zien op hyves (atelje jose)Ik heb voor mijn verjaardagsgeld:geld: een fikse bestelling gedaan met allerlei nieuwste dingetjes !!!

July 19, 2011 om 15:26
Hi Jos,

Ik heb dezelfde hobby, hoe krijgen we het voor elkaar ;-). En ja chocolade after eight is heeeerlijk, Heb je de combi mocca BC & Baileys BC al eens geprobeerd? Daar kan ik, echt niet van afblijven. Mag hem dan ook niet te vaak voor prive doeleinden maken.

Groetjes,
Onbekend
July 19, 2011 om 15:52
Heee wat een mooie taarten.....
ik kwam alleen via je eigen naam op je hyves.
Ik zal je op het strand wel een keer uitleggen hoe je een foto IN je dagboekje kunt plaatsen. Daar mag je namelijk WEL een foto van je taart laten zien.

Fijne vakantie (we missen dus een instructeur zaterdag ;) )

:hug: Suzan
Onbekend
July 22, 2011 om 16:19See you soon....
Onbekend
July 23, 2011 om 01:17
Maak er een gezellige dag van, nog vele gezonde jaren.

:hug: Suzan


De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan