Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2011

LadyVimes woog op het moment van schrijven 94.90 kg (bmi: 32.45).

Na een week niet bewogen toch weer op gang gekomen, letterlijk en figuurlijk. Eergisteren twee uur en een kwartier gewandeld bij Ommen, vandaag de auto in Diever gezet en naar huis gelopen. Dat betekent dus dat ik morgen hetzelfde tochtje maak, in omgekeerde richting. Ook heb ik nieuwe 5 fingershoes besteld, iets stevigere, in de hoop dat ik daar dan eindelijk het Pieterpad blaarloos mee kan wandelen! Ik ben benieuwd... En natuurlijk heb ik die schoenen betaald van het geld dat ik helemaal zelluf bij elkaar heb bewogen :gogogo: !

Wat afvallen betreft, er was een onsje bij. Maar daar til ik niet te zwaar aan, volgende weging beter, hoop ik!

September 9, 2011 om 08:02
Bedankt voor je berichtje!

Sodeju, je sloeg de spijker op zijn kop! Had het hem gelijk gevraagd of dat zo was, dat hij dacht dat de zaak dan afgerond was? En hij zei dat hij dat inderdaad dacht.. toen heb ik mijn excuses er voor aangeboden en ook erbij gezegd dat ik best een emotioneel typje ben en me dan nog steeds gekwetst voel. Hij zei ook sorry. En we gaan voortaan maar wat meer rekening met elkaar houden :) Echt heel erg bedankt!

Goed bezig met je wandelen trouwens :D Vind je het niet eng om je auto zomaar ergens neer te zetten? Of is het daar veilig?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan