Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 15, 2011

GarField000 woog op het moment van schrijven 92.80 kg (bmi: 29.96).

CB500, Dag 6:

Vandaag ging het een stuk beter. Geen verleidingen die ik moest weerstaan.
Geen grote in ieder geval. Komt natuurlijk ook doordat ik op het werk ben, en daar valt het wel mee.

Ik heb er nog over nagedacht ...... verleidingen zul je altijd hebben, wel dieet je ook gebruikt. Als je aan de WW zit, mag je ook geen big king bij de burger king halen en opeten, met patatjes, mayo en een milshake ......
Straks als je op gewicht bent kun je een keer zo'n uitschieter maken, maar dan moet je de rest van de week wel oppassen ......

Honger gevoel gaat een stuk beter als ik wat grotere porties water neem.
Dus niet een slokje, maar gewoon een glas opdrinken.

Morgen naar de consulente .... dan kan het alternatieve gewicht ook ingevuld worden ...

Iedereen heel veel suc6 vandaag ...

And be proud !!!!

:garfield000:

August 16, 2011 om 01:28
Op maandag t/m woensdag doe ik CB800 Totaal (dus 4 vervangers), dit zijn mij lange werkdagen.
Op donderdag t/m zaterdag doe ik CB800D Deels (2 vervangers en maaltijd).
Op zondag CB ik niet.
Dit vanwege mijn drukke werkweek (vaak meer dan 80 uur), mijn gezin met kleine kinderen, mijn darmproblemen en zo ben ik ook al met een goed eetpatroon bezig).
Het gaat daardoor wel langzamer, maar is voor mij een goede manier.

Succes weer vandaag !

:nijntje35:
Onbekend
August 16, 2011 om 04:35
Goedemorgen Garfield :)

hahaha nou het is hier een afval gebeuren op de site dus ja dan mag je wel beschrijven wat je allemaal letterlijk of figuurlijk aan je voorbij ziet gaan hoor - als je er maar niet aan toegeeft ! :)

Vond het wel leuk om je weekend perikelen te lezen - een voetbalfan is ook leuk om in het midden te hebben alhoewel wij hier voor een andere ploeg zijn (Feyenoord) maar Twente is ook te behappen mwhaahahah en leuk dat je daar naatoe gaat met je vader!!

Gelukkig dat gisteren al een stuk beter ging - en inderdaad op werkdagen zal het over het algemeen makkelijker gaan, dat merk ik ook. Heb nu vakantie en moet echt mega sterk zijn om niet met piepende bandjes langs de macdrive te gaan haha. Inderdaad is mijn streefgewicht eindelijk in zich en gaat het lekker maar als ik dat doel eenmaal heb bereikt ben ik van plan om nog 2 a 3 af te vallen hoor dus ben er nog niet helemaal :) Maar tot nu toe gaat het echt lekker - gelukkig.

Ik ben zo brutaal om je toe te voegen als buddy (als je het niet erg vind en anders hoor ik het wel :)

Spannend morgen bij je consulente en ik hoop op een positief bericht daarna :)

:jootje41:
Onbekend
August 16, 2011 om 07:37
Hey Garfield,

Laat ik voorop stellen dat ik inderdaad een hele lieve moeder ben hahahaha maar buiten dat - mn zoon zwemt op nogal hoog niveau dus traint elke ochtend en bijna elke avond dus ik maak hem wakker dus het was niet geheel out of the blue hoor dat ik opeens op dat tijdstip naast zn bed stond hahahaha. En aangezien hij ook wel eens, na een fanatieke training of zware werkdag (4 dagen installatiemonteur en 1 dag school) last van zn spieren heeft leek hij me de ideale kandidaat op dat moment (alhoewel ik inderdaad misschien beter had kunnen wachten tot hij aan zn ontbijt zat hahahaa dat geef ik dan eerlijk toe)

Ow gelukkig heb je nog een beetje Feyenoord in je hart - daar scoor je dan weer pluspunten mee hahaha en inderdaad brak mn hart toen bekend werd dat Been wegmoest....vond hem als speler maar ook zeker als trainer wel zn charmes hebben (alhoewel het waarschijnlijk niet om charmes gaat maar dat is dan mn vrouwelijke kijk erop he hihi). En alhoewel er op Twitter genoeg over gesproken werd, ook wel met humor (bv: zeker met het verkeerde BEEN uit bed gestapt) vond ik het erg jammer. Vroeger ging ik nog wel eens met mn zoon naar een wedstrijd maar nadat ik eens met -5 en windkracht 11 in het stadion had gezeten vond ik het toch een stuk minder leuk hahaha en ondertussen heb ik ook afgedaan hoor en gaat mn zoon soms met zn vrienden. Hij zou wel een seizoenkaart willen maar aangezien hij de meeste weekenden een zwemwedstrijd heeft is dat ook wel zonde dus gaat ie paar keer per seizoen en vorig seizoen gelukkig wel wedstrijden die ze dan ook wonnen (nou dan had je vorig seizoen echt wel een hoop geluk als je dat voor elkaar kreeg want zoveel wonnen ze niet haha). En Ajax is bij ons sowieso een grote NO-NO hahaha iemand die fan is daarvan komt er sowieso niet in (en ik heb ze voor minder gedumped hoor mwmhaahahaha - geintje)

Maarre hoelaat moet je morgen naar je CB consulente?? en waar hoop je op (want ow ja we moeten het natuurlijk ook nog wel over afvallen hebben hahaha). ik zou dat denk ik echt niet volhouden hoor, een cracker met mager beleg is waarschijnlijk net zoveel/weinig Kcal maar dan heb ik toch het gevoel alsof ik wat aan het kauwen ben dus sowieso bewondering voor iedereen die dat CB lukt maar nee is niet mijn ding.

Ow ja mn theme song is....(beloof dat je niet gaat lachen want het lied zo zou maar op een "foute-muziek-feestje" gedraait kunnen worden:....I'm still standing van Elton John........... oke als je me nu blokkeer en verwijder zou ik het jammer vinden maar wel begrijpen mwhaahahahhaah

:jootje41:
August 16, 2011 om 10:05
Hai,

Deze manier past inderdaad bij me.
Is voor mijn gezondheid ook beter.
En naast zo'n drukke baan ook niet onverstandig.
Hoofdreden is echter mijn kids (van 4 en 1).
Die wil ik een goed voorbeeld geven...

Hoe gaat het vandaag?
Ben benieuwd naar morgen bij de consulente...

:nijntje35:
August 16, 2011 om 10:57
:hi:

Fijn te lezen dat je het niet zo moeilijk meer hebt. Ze hadden beloofd dat het na 3 dagen beter zou gaan, misschien zijn dat er bij jou gewoon 4 of 5 geworden he?
Bijzonderste is dat je je nu wel goed voelt, en zoals je zegt: op wèlke manier je ook wil afvallen, je zult àltijd aan verleidingen moeten weerstaan *n*

Succes en sterkte,

:katsumi:
Onbekend
August 16, 2011 om 11:42
Hey Buddy,

Hoe was het bij de consulente? Ben erg benieuwd!

Liefs van Lannie
Onbekend
August 16, 2011 om 12:19
Ja ik zal je zo wel even een PB sturen - no problem.

Ik mocht trouwens vanmiddag weer terug naar de tandarts. Toen ik daar half laveloos in die stoel lag vanochtend vroeg hij of het niet vervelend aanvoelde (OMG hoe moet ik dat nou weten - je kan een mes door mn wang priemen nu en ik zou nog niks voelen man) maar enfin ik knikte maar van ja want als het goed is dan is het toch de bedoeling dat hij weet wat ie aan het doen is...toch (of ben ik nu te bitcherig hahhaah) maar ja toen vanmiddag de verdoving was uitgewerkt voelde het inderdaad erg irritant - alsof de vulling veels te hoog zat en de rest van mn gebit niet goed meer op elkaar kon dus toch maar gebeld (wilde eerst wachten tot volgende controle maar dat is pas over aan half jaar hahaha) en kon gelijk weer effe langs komen, heeft ie de boel bijgevijld en nu vind ik het wel best.

zoooo doe jij een uur over een zak M&M's ??? joh in die tijd heb ik zelfs nog een zak dorito's weggewerkt hahahahaha - als we allebei op ons streef gewicht zitten gaan we een keer een snaai avond houden en kijken wie het meest in een uur kan wegwerken oke mwhahahaahaha

lees je verder wel via pb enzo

:jootje41:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan