Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 20, 2005

Mammasmurf woog op het moment van schrijven 90.50 kg (bmi: 27.93).

Kan het allemaal weer redelijk goed volhouden. Het gaat er bij mij om dat ik in mijn basis voeding niet te veel neem. En dat lukt nu weer aardig. S'avonds niet meer vanalles in het mondje stoppen!

Het is me in ieder geval via deze site gelukt om al goed af te vallen! Ik dacht dat ik alleen nog maar af kon vallen door ergens naar toe te gaan. Maar dat is allemaal zo duur tegenwoordig. De LL was toen ook een rib uit mijn lijf, maar toen had ik wat meer te besteden. Dus ik dacht; het lukt me nooit meer... Dacht er al aan om mijn spaarcenten aan te spreken. Gelukkig heb ik dat niet gedaan. Ben daarom zo blij met deze site en hoop dat deze nog lang blijft bestaan!

Denk dat het me met behulp van deze site wel lukt omdat ik nu veel meer inzicht heb in wat ik allemaal eet en wat er in zit. Ben daar veel bewuster van geworden en door de voedingstabel kun je ook alternatieven opsporen. Ook door het kijken wat anderen dan eten en hoe anderen worstelen met hetzelfde probleem en hoe zij daar mee omgaan. Elke dag even deze site bezoeken, invullen wat ik gegeten heb en dan kijken of ik me nog even iets "lekkers" kan veroorloven... tja, dat werkt dus bij mij. Alleen nu het bewegen nog... maar daar vind ik ook wel wat op...

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan