Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, August 16, 2011

GDoe woog op het moment van schrijven 113.60 kg (bmi: 38.85).

Gisteren van mijn broer een mini trampoline gekregen. Er werd mij nadrukkelijk verteld hoeveel voordelen trampolinespringen wel heeft! :-) Na een snelle google search (rebound health benefits) bleek er een overdaad aan positieve feedback! Ben benieuwd! Een ding is zeker, het is hartstikke leuk!!

http://www.snel-afvallen.nl/info/afvallen-hulpmiddelen/de-voordelen-van-trampoline-springen-minder-gewicht-en-meer-energie/

August 16, 2011 om 03:42
Hallo!

Dank je wel voor je reactie, en grappig dta je ook sanaslank volgt, ik had er nog nooit van gehoord,maar ben gaan googlen, en kwam daarop terecht. Ik ga je alsbuddy toevoegen, zla vast nog weleens iets tegenkomen waar ik vragenover heb, haha. Hoelang volg je het nu?? 7 kilo is super!! Het gaathard he, met dit pul en goed vol te houden. Althans, mijnvorige "merk", dus ik neem aan dat deze hetzelfde effect heeft aangezien er dezelfde produkten worden verkocht. Go for it!!!
August 17, 2011 om 09:01
Hoi!!

Ik ben helemaal hyper en happy!! Krijg net de produkten binnen, van sanslank, en het zijn PRECIES dezelfde produkten als ik gebruikte hiervoor!!! Echt precies hetzelfde. Die verrukkelijke muesli, de desserts, de wafels, alles!!!! Ik ben zooooooooooooooo blij!!! En het is nog goedkoper als ik betaalde bij de afvalcoach!! Er bestaat dus toch zoiets als gerechtigheid, hahahaha.

Sanaslank werkt dus in blokken zie ik ( ik heb het boek ook besteld, heb jij die ook? mooi duidelijk!!) en ik zit nu in blok 2. Ikben vanaf 25 mei bezig en op 3 ons na, nu 17 kilo kwijt! Het enige verschil was, dat mijn coach als tussendoortjes alleen maar de drankjes en puddinkjes adviseerde, dus niet de wafels en koekjes etc. Dan gaat het schijnbaar nog harder??

Maar ik ga vanmiddag toch echt heeijk genieten van een wafel hoor!!! Na bijna 3 maand die puddinkjes als tussendoortjes, vind ik het wel best!!

Moht je tips en advies nodig hebben....ik heb dus 2,5 maand wel begelediing gehad, dus misschien kan ik eventuele vrage beantwoorden!! Gratis :bigsmile:
August 18, 2011 om 09:01
heb net als tussendoortje 2 chocoladewafels op............Wat zijn die lekker zeg!!!!!!!! Onwijs gewoon!! Voelt niet echt als dieet he, haha, voelde me bijna schuldig dat ik ervan zat te bikkelen!!!
August 18, 2011 om 10:51
haha! Absoluut niet schuldig voelen, je houdt je aan je dieet toch? Als die wafel van Sanaslank moet, dan moet het! :grinnik: Ze hebben ook een zak heerlijke chocolade balletjes, die heb ik vandaag gehad (zit in het pakket van week 4).

Ik heb het vanaf het begin wel met allerlei lekkere wafels koekjes etc gedaan en het afvallen gaat goed. Eigenlijk eet ik nu veel meer zoete dingen dan ik vroeger deed (Mijn probleem was eerder dat ik teveel at en dan vooral teveel koolhydraten, rijst, aardappels etc)

Ik hoop dat ik nou niet slechte gewoontes zit te kweken die ik later niet los kan laten :wilnietkijken: Maar ach ja, zal wel niet.

Bij Sanaslank raden ze een extra maal aan als je over de 100 weegt en/of hard traint. Ik ben benieuwd of je consulente er toenertijds daar iets over heeft gezegd!
August 19, 2011 om 16:07
Hoi!

Haha ik voel me zeker niet schuldig hoor, ga ervanuit dat het allemaal verantwoord is!! Ik woog op mijn zwaarts 86 kilo, dus die extra maaltijd is denk ik niet nodig. Ikzie wel dat sanaslank 6x een eetmoment heeft, dat is wel nieuw voor me. Ikzal zien waar het schip strand, komt vast goed! Ik houd me strikt aan de produkten en bij avond eten aan de dingen zoals voorgeschreven, dus zal vast goedkomen!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan