Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, August 16, 2011

Annie41 woog op het moment van schrijven 86.60 kg (bmi: 28.94).

gisteravond weer wezen sporten en even goed te keer gegaan want ik wil nu toch echt gaan doorzetten.overlegd met de sportinstucteur hoe ik het het beste aan kan pakken om die 9 kg af te vallen.volgens hem is een kilo per maand mooi dus dan zou ik nu nog 9 maanden bezig zijn ,klinkt me ontzettend lang in de oren.o ja dan zou het ook wel slim zijn als ik 3 of 4 keer per week kwam sporten.nou dan kan ik of daar gaan wonen of blijven overnachten,hihi.ik heb ook nog zo iets als een gezinsleven.ik geloof dat ik maar gewoon verder ga zoals ik voor de vakantie bezig was en dan zie ik wel hoe het gaat.
nu ga ik maar es een speelgoedkast uitmesten,want als je die kast lostrekt kun je zien hoe de kinderen gespeeld en
"opgeruimd"hebben in de vakantie.
fijne dag allemaal

Onbekend
August 16, 2011 om 05:22
Ambitie is mooi, maar bedenk dat je 3 tot 4 keer in de week sporten waarschijnlijk geen jaar gaat volhouden. De meeste mensen die zo fanatiek beginnen houden dat niet langer vol, krijgen dan schoon genoeg van de sportschool en stoppen helemaal, dan vallen ze terug in gewoonte en gewicht.

Als je nou 2 x per week gaat omdat je het leuk en lekker vindt, dan is dat wel vol te houden want dat is een andere insteek. Het is goed voor je lijf en gezondheid en je gewicht en de kans is vele malen groter dat je het dan ook blijft doen.

en anders... anders kun je nog altijd doen wat het plaatje hieronder zegt hahahahahahahaha

August 27, 2011 om 15:01
Hoi,

Zo ik kom weer eens buurten.K lees dat het super goed met je gaat.Wat knap!!! Ik ben ook maar weer eens begonnen.Pffffff wat een drama steeds weer.3 tot 4 keer naar de sportschool...waar haal je de energie vandaan.Maja als het helpt....
Heel veel succes meid.

Groetjes Minouk
Onbekend
September 8, 2011 om 14:39
Nou het is wat stilletjes hier?
Hoe gaat het met je?

:kussie:
December 2, 2011 om 12:50
Annie! Het wordt wel weer tijd voor een nieuw berichtje! Laat je weer eens wat van je horen?! Ben benieuwd hoe het met je gaat!
Liefs Marij,
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan